Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kreeta

Minusta tällaiset sinisen/turkoosin sävyt taivaassa, meressä ja kirkontornissa symboloivat Kreikkaa hyvin...tosin kuva on ensimmäiseltä matkaltani sinne, joten kertokaa jos olen väärässä. Kehyksillä muistin heitä, jotka kritisoivat niitä edellisessä julkaisussani :)
-Henri Honkala

Annetut kommentit

Tämä on tyylikkään yksinkertainen aurinkoinen laadukas hieno kuva! Kun ulos katsoo niin tekis mieli tuonne.
Niin hienoa kolorismia, että häikäisee. Todella vaatii valkoisen ympäristön, ettei avuton harmaa tausta syö reikiä ja latista nautintoa. Mutta tuo typerä kelluttava heittovarjo on kai vittuilua, kuten annoit ingressissä ymmärtää. Punaisen viivan ja horisontin yhdistäminen voi olla osa sitä ärsyttämistä, tai sitten se asettuu paikalleen ajan myötä. Erityismaininta oikean alareunan kolmiolle. Tässä ollaan liki ajattomuutta, jos vielä tornista poistaisi mustat härpäkkeet.
Jotenkin "neitseellinen" kuva.
Emäntä ehdotti Pariisin matkaa, vaan tämän nähtyäni taidanpa ehdottaa Kreikan matkaa...
Hieno kuva, jossa rajaus viimotten päälle mietitty ja jossa kehykset tukevat kuvaa täydellisesti, luoden pisteen i:n päälle.
Kuvassa on periaatteessa Kreikka-kuvaston postikorttikliseitä. Horisontin ja tornion punaisen tason yhdistäminen, alakulman kolmio ja vihreät oksat kuitenkin tekevät terää. Olisiko tornin punaista sävyä hyvä neutralisoida? Nämä kehykset eivät paranna kuvaa.
Mukavan pirtsakka. Hyvin stereotypinen kuva Kreikasta. Hyvät kehykset!
Hienoa sinistä. Yleensä ei mun mielestä näytä hyvältä kun horisonttilinjaan tungetaan tavaraa, mutta tässä tuo sommittelu näyttää toimivan aika hyvin; varmaan tuo oikean alareunan kolmio vaikuttaa asiaan. (Mietin, että miltä näyttäisi ilman tuota pusikkoa, mutta voisi ehkä mennä liian "steriiliksi".)
Kaunis kuva ja värit on tosi hienot.
Ei tule yhtään mieleen hätäisesti otettu turistikuva:)
Sininen, ja valkoinen. Hieno yhdistelmä. Tornin yksi taso osuu hyvin juuri horisonttiin. Valkoinen kolmio alhaalla ja sen yläpuoleelle merestä tuleva toinen pienempi kolmio sopii tosi hienosti yhteen.
Steriili mainoskuva.
kivasti kohisee
Hienot värit, mutta minua häiritsee myös tuon punaisen osion osuminen horisontin kanssa samaan linjaan...
Hienon seesteinen kuva, vielä kun olis pyyhkäsissyt tuon mustan täplän pois kirkon tornista, niin ei olis sekään jäänyt häritsemään kokonaisuutta.
Postikortti- / matkaesitekuva, mutta hienot värit. Eikä tuossa ikuisesti jatkuvassa meressäkääm ole valittamista.
Ehdoton "tonne ku pääsis nyt"-kuva. Loistavaa näyttävyyttä..
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.48 (71 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty