Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Niittyhopeatäplä


-Juha Ollila

Annetut kommentit

Nyt kun näitä on jo näkynyt enemmän aukeassa (jokunen sarjakin), niin ei enää oikein nappaa, vaikka kuvassa itsessään ei ole juuri mitään vikaa. Hieman laatuakin tympeäksi tekee vielä hailakkaan vihreät sävyt.
Eikö tämä Aukea ole tarkoitettu kuvien kommentointiin? Mitä sitten, jos näitä on nähty täällä ennenkin? Onko tämän kuvan ottajalla ollut paljon perhoskuvia täällä esillä? Lähes kaikesta täällä on jo nähty kuvia. Se on kyllä totta, ettei tämä paikka ole paras foorumi perhoskuville. Täällä näitä ei arvosteta. Luontotupa.org:issa näistä saa parempaa palautetta. Sovitaanko niin, ettei tänne saa laittaa enää kuvia auringonlaskuista eikä koirista, koska niitä on nähty ennen?!
Kuva itsessään on kaunis ja rauhallinen. Perhosen sijoittelu kuvassa on myös onnistunut. Siivet ovat hienosti terävät. Terävyysaluetta voisi silti olla hieman enemmän.
kaipaisin pientä käsittelyä.. kirkkausta ja pientä värien lisäystä niin tästä saisi loistokkaamman. nyt hyvin mieto vaikkakin hyvä kuvana.
Hyvä joskin hiukan steriili kuva mielestäni.
Lajikuvana erinomainen, mutta kaipaisin hieman jotain lisää. Ehkä taustalle jotain tai jotenkin muuten eläväisemmäksi. Kolmosen annoin jo aikaisemmin.
Ihan tyylilkäs ötökkäkuva. Onko tausta photoshopattu, kun on niin tasaisen vihreä?
Taustaa on fotosopattu paikan päällä, käänsin edestä parit heinät:)muuhun en koskenut. Hailakka on tuo tausta hieman, mutta saattaa johtua näytöstä ja selaimesta yms....
Ainoastaan tuntosarvien epätarkuus on se joka haittaa hiukan. Siihen tarvitaan parempaa opiskaa tai vielä parempaa tuuria valotuksen kanssa että perhonen ei kerkiä hitaalla ajalla ja pienellä aukolla liikkumaan. Siis onhan tämä soppeli perhoskuva. Ei näitä jokapäivä kamera an saa.
Pakko kyllä myöntää, ettei kuva oikein yllä samalle tasolle mitä olen tottunut Juhalta näkemään Luontotuvassa, yleensä valopalloilla koristeltuna :) Syväterävyys on just passeli, tuntosarvia on lähes mahdoton saada (ainakaan molempia) teräväksi...jyrkempää kontrastia kuvaan kuitenkin kaipaisi, ettei olisi näin "harmaa".
Vähän turhan normiperhosmakro. Perhosessa itsessään terävyysalue on OK, mutta tuo seisomakohdan epätarkkuus (vastaan viereisen korren tarkkuus) häiritsee.
Terävyysaluetta kaipaisin hieman enemmän, muuten pidän.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.85 (46 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty