Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

ennen w

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
ennen w
Tekijä: Jari Kimonen-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Tässä taitaa ollakin jo filmillä kokoa, veikkaisin, on sävyt sen mukaiset. Vähän harmillinen noin jyrkkä varjo kasvojen vasemmalla puolella. Jälkikäsittely onnistunut. Erityisesti sävyt ja yksityiskohdat tuossa pensaassa ovat herkulliset.
hihat ovat kyllä tyylirikko.
4p, tää on kyllä ihan yllättävänkin paljon 100 vuoden takaisen kuvan näköinen.. takista ja lapsen kasvoista huomaa, että on otettu viime kesänä, mutta muuten varsin onnistunut lavastus
Hieno tunnelma tässä, tulee seurattua liki päivittäin Shorpy valokuvablogia ja tässä on just sitä samaa wanhanajan Tunnelmaa.
Jussi..dia 6x7 /käännös sepia
Kaunis, ei voi muuta sanoa.
Satumaisen vanha tunnelma.
Hieno ja ajaton!
Harmillista digihäröä tuolla kuvan alareunassa (etenkin oikealla), mutta siitä huolimatta teeman parhaimistoa mun mielestä.
niin,,tuleeko se digihärö sitten skannauksesta,tämä on 6x7 diasta skannattu,kiitos kehuista
Ehkä se on tullut skannatessa tai vielä luultavammin pakattaessa skannattu kuva Aukean hyväksymiin raameihin. Luulenpa, ettei originaalista tuota löydy :)
Neuletakki ja sandaalit harmittaa kyllä kovin, sillä pikkuneidin kasvonpiirteetkin owat kuin ennen wanhaan. Ehkä piti antaa muille hieman tasoitusta? Muuten tämä olisikin ollut omassa luokassaan. Hip-hei.
jep,minulle tuli kiire tämän kuvan kanssa,katselin aukeaa ja huomasin,hei,wanhat kuvat sepia teema ,aikaa 25 min.Tuumailin mikä kuva ja muistin,mulla on vanha dia,tehdään siitä sepia.
Hieman ehkä liikaa tummennusta nurkissa/reunoissa, mutta hyvä silti.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.48 (61 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty