Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Yksinäinen

Onnittelut uudelle aukealle!
-Raija Manz

Annetut kommentit

Leijona siinä taustalla pää painuksissa suojelee tuota yksinäistä kukkaa. Mielenkiintoinen.
Peruskukkaräpsystä tämä erottuu hienolla valollaan. Ei tuo taustan juurakkokaan hullummalta näytä.
Leijonan löysin heti ja kukka tulee hienosti esiin tuolta tummasta.
Hienosti nähty kuva!
Kuten Heli tuossa jo sanoi puu on aivan kuin suojeleva leijona, kuva on viimeistelty oikein hyvin, tummuutta lisätty todennäköisesti vasemmalle, se luo kuvaan juuri tuota yksinäisyyden korostavaa tunnelmaa, hyvä:)
Juurakko pistää kuvittelemaan kaikenlaista.
Puu taustalla on kyllä todella makeasti saatu hienosti yhdeksi vahvaksi elementiksi kuvaan. Kukka herkkyydellä sitten siinä keskellä. Tuo värimaailma on todella hienon simppeli ja vahva, luo juuri oikean tunnelman. Mielikuvitusta kutkuttava ja loistavan hieno kuva siis. Täydet pisteet ilman muuta.
varsin mukava idea ja toteutus. valo tekee kuvaan hyvän lisän. mukava olisi nähdä tallainen pienemmällä terävyysalueella niin tuo kukka olisi vähän paremmin esillä.
varsin hieno kuva! valon käyttö erittäin toimivaa.
valo on kyl mainio mutta rajaus jotenkin mättää.
Tosi hieno sommittelu ja idea. Todella "kuvattu" kuva.
No,niinpäs onkin tosiaan ihan selvä leijona.Ihana vänkyrä puu muutenkin,josta mielikuvitus helposti tosiaan loihtii kaikkea muutakin mahdollista, ja kauniisti tosiaan tulee tuo yksinäinen valkoinen hento kukkanen tuolta synkästä tummuudesta hyvin esille.Oikein kaunis kuva.
vooi miten kaunis. Hiiri oli nelosen kohdalla, mutta annoinkin vitosen. Jokin juttu kyllä häiritsee, onkohan se sitten rajaus vai mikä. Kyllä tämä minusta silti kyumminkin vitosen arvonen kuva on, TOSI HYVÄ.
kaunis valkoinen. i-ha-na.

Hienosti nähty paikka ja myös melko hyvin sommiteltu. Kukka hieman sävyttömäksi valottunut. Terävyysalue myös mielestäni suppea. Mutta hieno kuva!
Keskellä kuvaa oleva tikku ja reunojen pieni epäselvyys ehkä hiukan häiritsevät, mutta toisaalta reunojen utuisuus pehmentää kuvaa. Valo osuu hyvin kukkaan ja juurakkoon. hieno kuva. :)
Jellona todellakin esittäytyy heti ensinäkemältä, kukansuojelijana :) Hyvin onnistunu otos :)
Mikä valo!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.47 (66 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty