Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Toukokuu: Suunta suolle

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Huhtikuun lopulla eksyin paratiisiksi laskemalleni suolle auringonnousun aikaan, ja aamu yllätti - oli usvaa ja oli valoa ja siitä se sitten lähti. Kesä vaan muodostui keleiltään sangen epäkuvaukselliseksi, niin että esimerkiksi elokuu meni täysin metsään mitä suokuviin tulee, tainnut ensimmäistäkään reissua tehdä. Toisaalta 14 auringonnousua ehdin tuolla viettää, niin että ei sentään ihan nukkumiseksi koko kesä mennyt, etenkään kun heinäkuun loppupuolelle tuli töissäkin oltua ja välillä piti oluttakin ottaa. Tässä kuitenkin toukokuun antia, tuli testattua hdr:ää luontokuvauksessa.

Kolmen kuvan hdr.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Hieno.
Alussa oli suo, kamera ja... Petri. Väririkasta harmoniaa.
Komea kuva ja hdr:stä huolimatta melko luonnollisen oloinen... Kuten olen ennenkin sanonut, sulla on tuo hdr hyvin hanskassa :)
Kiitos kiitos. Ja pitänee todeta että vaikken yleensä hdr:ää luontoa kuvatessani suosi, niin tässä se ajoi asiansa, kuva on paljon lähempänä todellisuutta kuin mihin yhdellä valotuksella parhaimmillaankaan pääsi.
Hieno kuva ja luonnollinen. Onko kahden kuvan hdr?
Kolmen kuvan. :)
Perskeleen hieno!
Paras heijastuskuva mitä olen täällä tähän mennessä nähnyt.. piti vielä sanomani:) Nautittavaa katseltavaa!!!
Hieno, rauhallinen kuva.
Kiitos kiitos. :)
Nyt putoaa Leskelältä leuka lattiaa, on tää niin upea. Harmi että Aukea pistää pakkaamaan kuvat niin snadeiksi, tämä on nimittäin sitä parempi nitä isompi. 80-luvalla tämä olisi ollut joka'toisen takkahuoneen seinällä tapettina.
Itse en ymmärrä (lue: osaa) HDR:ää joten katselen kuvaa pohtimatta mitä sille/niille on tehty, ja tämä on kuvana parhaita mitä tiedän, vähintaankin top femmaan, joten Femma siitä.
Joo, eipä tälle muuta ole tehty kuin että tää tosiaan on koottu kolmesta valotuksesta ja siten päästy likemmäksi sitä mitä silmä näki. Taivashan tässä oli sen verran kirkas että yhdellä valotuksella maa olisi jäänyt aivan mustaksi, tällä yhdistelmällä sitä sai vähän sitäkin esiin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.46 (52 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty