Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Koiraa


-Kimmo Grönholm

Annetut kommentit

Vesi näyttää todella kivalta.
Ihanan rauhallinen kuva. Mieli lepää kun katselen tällaista. Tarkka kuva ja kauniita sävyjä.
Hieno.
Mieli ja silmä lepää.
Vesi on kyllä upea! Mukava kuva :----) Vesi näyttää viileältä ja sellaiselta kelluttavalta.
Kiitoksia kommenteista, Joni, Pirkko, Harry, Heidi ja Sinikka. :)
Hieno koirakuva.
Vesi on tosiaan upea ja on kyllä muutenkin semmoinen mukavan leppoisa kuva :)
Ihme, ettei kukaan ole vielä valittanut tämän kuvan kuuluvan "kotialbumiin". Perusteluksi kyseiseen kategorisointiin tuntuisi Aukeassa riittävän se, että kuvassa esiintyy (söpö) koira (tai lapsi tms). Kuva on kyllä varsin mukava, joskin aika tavallinen (mutta jos joku haukkuu sitä kotialbumikamaksi, niin älä usko).
En nyt sentään "kotialbumikuvaksi" tätä tuomitsisi, mutta toisaalta en nyt ihan osaa tuohon ylistyskuoroonkaan yhtyä... Semmoinen "ihan kiva" kuva mun mielestä :)
Kiitoksia Teemu, Niko, Satu ja Sampo.
Liittyen tuohon kotialbumikeskusteluun: Minusta on hienoa jos ja kun hyviä kotialbumikuvia näytetään täällä. Minusta se ei vähennä yhtään kuvan arvoa jos kyseessä on oma perheenjäsen. Päinvastoin kuvaaja tuntee näin-ollen kuvattavan paremmin ja saa todennäköisesti kuvaan enemmän sielua.
En tiedä sainko tähän kuvaan sielua mukaan, sillä tätä koiraa en ollut koskaan aiemmin nähnyt, enkä omistajaakaan tunne. Olin kuvailemassa jotain aivan muuta kun lähellä loiskahti. Kuvailin muutaman otoksen joista tässä paras ja mieleinen itsellenikin.
Mulle tulee kuvasta mieleen eräs yksi aukean parhaista kuvista, nimittäin Huotarin Jarin Natrix, natrix. Tämä on kotieläin, mutta minä näen tässä samaa luonnollisuutta.
Pitkään mietin miten kommentoisin Kimmolle tätä kuvaa. Olipa hyvä, että odottelin näitä muita kommentteja ensin. Teknisesti kuva on kunnossa ei siis siitä puolesta enenpää. Minua vaivaa kuvassa se, että koiraan ei saa katse kontaktia. Kun katsot Huotarin Jarin kuvaa natrixnatrix niin se on juuri sen katseen takia huomattavasti kiinostavampi. (http://aukea.net/nayta.php?teos=3411). Seuraavalla kerralla "hyppää" mukaan veteen tai käy maate laiturille tms ja ota kuva alempaa läheltä veden pintaa. Kuvan kiinnostavuus paranisi huomattavasti. Kimmon kanssa samaa mieltä olen, että ei se kotialbumi kuva välttämättä ole yhtään huononpi kuin muutkaan kuvat. Eihän sinne kotialbumiinkaan viitsi mitään turhia "räpsyjä" jättää.Jep, koiraahan se taitaa mennä, hetken kesti ennen kuin hoksasin...
Kuva toimii ennen kaikkea värikontrastinsa ansiosta. Myös pintamateriaalit ovat kiinnostavan erilaisia. Enemmän visuaalisuutensa kuin sisältönsä puolesta kiinnostava kuva - jos on.
tsh! ihanata! toi uinuu vedessä melkeen :-- )
Sievinen ui lähes koiraa ja sai Ruotsalaisen missin. Kasvio vain örisi ilman mitään katetta. Kuva on loistava ja veden arkkitehtuuri vieläkin parempi. 4 p.
Kiitos Markku kommentista ja neuvoista. (niitä tarvitaan aina) :)
Kiitos Jukka, Oona ja Sami mukavista kommenteista. =)

jaa-a. kun kerta kotialbumeista puhutaan niin jatketaas sitten.
Minunkin mielestäni tämä kuva on sellainen "ihan kiva" ja tuo veden 'solju' tuntuu omassa nokassa kun katsoo tätä. mutta tämä kuva on silti sellainen kotialbumi kuva joka tosiaan ei huononna kuvaa MUTTA tarkoittaa sitä että tämä ei ole mikään omaperäinen ja luova taideteos joita aukeassa olisi tarkoitus olla. siksi kotialbumikommentteja tulee helposti vaikka kuva olisikin kiva. niin, kiva. mutta kun kiva ei riitä. pitäisi olla tosi hyvä tai huippu tai mieletön. :) 2p. Valkoset silmäripset on kivat.
Kiitos Helena, ite oot ihan kiva. ;)
hieno on:)

Helena jos tänne otettaisiin vain luovia taideteoksia niin täällä ei olisi juuri yhtään kuvaa ja vielä vähempi jos olisi vain tosi hyviä, huippuja tai mielettömiä, niitäkin on mutta vähiin jäisi...
Niin tämä kuva hyvä koira kuva, ja kuva jota mielellään katsoo pitempääkin. 3p
Kiitokset nimettömille.
Kaunista katseltavaa.
Kiitos Tiina. :)
Ihan niin kuin koira nukkuisi tuossa veden pehmeässä sylissä.
Kiitti Outi. Joku on mulle sanonutkin, että katsoi ensin nopsasti että koira uinuu samettipeitolla. :)
Minä ihan vilpittömästi ja varauksetta pidän tästä. On se niin ihana ja rauhallinen.
Kiitos sinulle Viliina. :)
Että pistää vihaks luokitella hyvä eläinkuva kotialbumikuvaksi. Tämä on ehdottoman hyvä. Paljon enemmän kuin kotialbumikamaa.
Kiitos paljon Liisa. :)
Aivan ihana!
Kiits
Tosi hieno kuva! Vesi on upean näköistä ja kultsu onnellisen näköinen päästessään viilentymään :)
Kiitos Milla. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.27 (74 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty