Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuukkeli


-Kari Leo

Annetut kommentit

Lintukuvista en pittaa. Yhtään. Mut tämä! Järjettömän kova asetelma! Kirves kannossa ja lintu koko komeudessaan sitä vallottamassa..

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja säädöt vielä kohillaan kamerassa.
Nyt jää kirves toiseksi, mahtava kuva!
Kyllä on hieno. Sävy maailama, sommittelu/rajaus, tarkennus jne kaikki on todella hyvin onnistuneita. 5p.
Kuvaajan arvasi jo thumbnailista tai oikeastan jo kuvan nimestä... Komea kuukkelisarja jatkuu :)
Mielestäni hienoja elementtejä mutta irrallisia. Mietin että miksi kuukkeli leijuu tuossa paikallaan. Laiton kuvan päälle toisen ikkunan, niin että rajautui puolet pois mutta terä jäi. Tuli kiva ikoninen fiilis. Toinen mistä tykkäsin, oli että rajas tuon kirveenvarren poikki männyn kohdilta. Taiteeks noi ehkä menee, mutta nyt painottuu liikaa tuohon kirveesen.
Tuo mukavaa kontrastia tuollainen brutaali työkalu. Harmi ettei molemmat ole teräviä.
Hieno tilannekuva! Kuukkeli erottuu lämpimän värisenä muusta ympäristöstään, paitsi taivaasta, jossa on samoja sävyjä. Bokeh ja valo ovat pehmeän kauniita. Omasta mielestäni kirves ei vie liikaa huomiota, koska se on sopivasti epäterävä, kun taas tarkennus on siellä missä pitääkin, eli linnussa. Sitä paitsi ilman kirvestä kuvassa ei välttämättä olisi niin paljon tarinaa. Ja tarinahan on aina paikallaan.
Hieno kuva, mutta mäkin kaipaisin tarkkuutta myös tuohon kanto/kirves yhdistelmään, joka kuiten on niin oleellinen osa tätä kuvaa ja vie vielä ison osan siitä. Hyvä tunnelma kyllä - Iijoki-sarjan toinen lukukierros vieläkin päällä niin että sopii siihenkin nähden tähän hetkeen oikein hyvin.
Hyvä sommittelu ja kuva. Toi liikaa kirveeseen painottuminen ehkä korjautuisi, jos kuukkeli olisi terävämpi. Mielestäni se on nyt hiukan liian pehmeä.
Kaunis kuva - onko tämä ollut täällä ennenkin, tuon näköisen kuukkelin oon nähnyt aikaisemminkin..hmm..kuukkelit nyt ovat kaikki samannäköisiä että ehkä sitten muistan kuitenkin väärin.

Himskatin hieno kuva kuitenkin, kuukkeli on kuin jouluenkeli siivet levällään:)
Kovaa ja pehmeää yhdessä - makee yhdistelmä:)
upea kuva, en lintukuvista juuri välitä mutta tuo kirves tuo tähän jotain "tavallisen" kuvan tuntua :)
viidenpisteen kuva!!!!
Neljän pisteen kuva!!
Tuo Hellstömin Kimmon rajausehdotus tuntuu hyvältä eli kirves poikki ja samalla mielestäni vähän ylhäältäkin. Pienoista kohinaa on myös ilmassa, mutta tää on vain kateellisen puhetta.
HIENO KUVA!
Hieno. Missä kuukkeli oli?
"Missä kuukkeli oli?"

Tämä kuukkeli asustelee Virroilla.
Hieno kuva! Eipä hyviin lintukuviin aina tarvita sitä pitkää teleä. Kirves kertoo tarinaa kuukkelin elintilan pienemisestä. Toisaalta viesti olisi vielä vahvempi, jos kanto olisi juuri katkaistu ja kirveen tilalla esim. moottorisaha. Tosin se olisi jo eri kuva silloin, mutta tällaisia ideoita tuli kuvasta mieleen. Mielenkiintoinen kuvaidea olisi myös houkutella kuukkeli istumaan moottorisahan terän päälle.
Tämä on kyllä erittäin hieno kuva!
Kantaaottavana kuvana minäkin tätä luen. 5p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.94 (128 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty