Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Itänaapuri

16.12.2008

-Tommi Hynynen

Annetut kommentit

Rosoista tunnelmaa, tykkään.
perfetto!
Olisi ollut ehkä vielä parempi peilikuvana, niin että kuvan tumma osio olisi metaforisesti jäänyt sinne idän puolelle näin tästä kuvakulmasta katsottuna. Muuten uppoaa! 4p
tämä on todella hieno. toimii tosi hyvin.
Hyvä tunnelma ja tykkään muutenkin. Ainoa mikä kiusaa on tuo tie, joka on osin ylivalottunut ja "laadultaan" heikko. Johtuuko sitten pakkauksesta vai mistä, en tiedä?
aivan mahtava kuva... kuvanlaatu ei mua haittaa, päinvastoin. en ymmärrä tota kuvanlaatu hysteriaa. nojoo.. hieno kuva! 4p
Hyvä Rasmus, ettei se se kuvanlaatu haittaa sinua. Kokemukset ovat usein erilaisia. Katselen näitä kuvia pääasiassa kalibroidulta 23 tuuman Apple Cinema HD näytöltä. Kokemukseni mukaan tässä laitteessa kuvanlaatu haittaa huomattavasti enemmän, kuin monissa muissa katseluun tarkoitetuissa laitteissa. Esim. katsellessani tätä Iphonen näytöltä, ei se kuvanlaatu minuakaan haittaa.
Arvoisa Teemu Tuuloskorpi, kun nyt kerta hypotuslinjalle lähdit, niin itesehän katselen tietokonettani 52" tuumaisesta sonyn bravia full-hd televisiosta. Toki ovathan kuvanlaatuasiat aina tärkeitä mutta kuten Rasmus sen ilmaisi, on kuvan idea kenties vähän tärkeämpi kuin kuvanlaatu? Ja tosiaan kun katselen tätä HTC:ni näytöltä ei kuvanlaatu vielläkään haittaa :)
Mun Sony Bravia kyllä on aika huono valokuvien katselussa. En kyllä ole sitä kalibroinutkaan, kuin silmämääräisesti. Se on kyllä vain 40 tuumainen KDL-40X3500 Full HD, joten silläkin saattaa olla vaikutusta asiaan:-)

Kuten jo tuolla sanoinkin, pidän kuvaa hyvänä. Musta vaan on kummallista, että joku kokee hysteriana sen, jos huomauttaa havaituista ongelmista kuvassa. Koitin myös tuoda esiin sen näkökulman, että katselukokemus saattaa olla hyvinkin erilainen riippuen käytettävästä välineestä. Tiedän myös kokemuksesta, ettei mainittu ongelma välttämättä näy niin selvästi heikommilla ja/tai väärin säädetyillä näytöillä.
Tai sitten ongelmat juuri näkyvät vain applen laitteilla :)
Onhan sekin mahdollista... tosin ERITTÄIN epätodennäkoistä;-)
Erittäin komea otos. Rosoisuus mahtavaa. Kaikki varmaa hoksaavat että Tommi on joutunut pakkaamaan kuvaa todennäköisesti melko paljon jotta se sivustolle mahtunut, RAW-versiona ei kuvanlaadussa varmaankaan ole niin kauheasti moitittavaa... Kiitos hieno kuva ;)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.29 (65 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty