Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Treffit


-Hannu Hentilä

Annetut kommentit

Mahtava idea ja toteutus. Unelmatreffit...
Tässä kuvassa on nähty vaivaa jo ennen itse kuvausta, tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia, ehkä tuo taulukin sopivasti vinossa, kuihtunut kukka pöydällä, monia yksityiskohtia , jotka tuovat tuota -70 lukua mieleeni, pidän tästä.
Ihan pinenenä miinuksena olisin kaivannut poíkaa kuvaan hiukan enempi.
onko toi kehyshässäkkä miehen takana olevinaan ikkuna :D ? hehheh humoristinen. tyttö on selkeästi tukehtumassa piirakkaan
Kaurismäkileffat hyökkas heti mieleen. Tää jää elämään. :)
Kiehtova kuva, joka laittaa ajatuksia liikkeelle. (jopa sairaita)
tää on hieno. jotenkin niin tunnelmallinen.
Huhh! Aika voimakas tuo sommittelu. Ee, tai ainakin tuo kuvan vasen puolisko on aika "makea", hyvällä tavalla :) Pojalla samariinia ruokajuomana, jeah! Piirakkaa siinä ollaan popsimassa, ja nainen näyttää tykkäävän kovasti ;)
Aikamoinen juu.
Tähän kuvaan on ladattu vaikka mitä. Elementit ja niiden sommittelu kertoo katsojalle heti, ettei yhtymiä konkreettisesti todelliseen elämään kannata hakea. Illuusiomaisuuden viimeistelee tuo ihmeellinen valo R11; kuin jokin elämää suurempi pyrkisi naisesta ulos. Kuva tuntuu kieli poskessa flirttailevan näennäisellä symboliikalla, silti vangiten katsomaan pitkään. Onnistunut kuva nousee osiensa summan yläpuolelle ja miellyttää minua kovasti.
varsin hyvin järjestelty ja selkeästi nähty vaivaa valokuvan eteen.. hauska idea ja toimiva toteutus. olisin ehkä toivonut pojan taakse lisää tilaa.. toiviva joka tapauksessa.
skifiähän tämä kun tuo tyttö noin räjähtää tollaista valoa itsestään. pojalle tilaa kuvaan. hauska ja fiilistä löytyy.
Mukaansa tempaiseva kuva, nähty vaivaa valokuvan eteen. Hienot värit sekä tunnelataus kuvassa uskomaton.
Hyvä fiilis..!

Aivan mahtava. Iskee meikäläiseen ja kovaa. Luonnollisuuden ja luonnottomuuden hieno yhdistelmä. Värit ja valot luovat kauniin säväyksen. Taustan kaaottisuus toimii hyvänä kontrastina etualan henkilöille pöydän ääressä. Ainoa asia mikä mietityttää on naisen asento.
Hah, melko mahtava. Mukavan kelmeät sävyt. Nainen tuottaa tulkintavaikeuksia, tukehtuuko piirakkaan, voihkiiko taivaallista makua vai mitä. Joka tapauksessa mietitty ja hyvin toteutettu kuva.
Jotenkin linjat menevät niin, että minä näen kuvassa ensimmäisenä suuhun kaatuvan taulun. Mukava tunnelma, rakeisuus sopisi mukaan. Ainoastaan miehen takana olevan häkkyrän merkitys jää epäselväksi.
Häkkyrä kyllä vähän hämmentää. Mulla tulee sellainen mielikuva ensin, että nainen ehkä jopa toivoo tukehtuvansa tauluun, tai mitä tahansa että kaameat treffit loppuisivat. Valoa alkaa ihmettelemään myöhemmin.
Mahtava tunnelma ja kuvan eteen nähty vaivaa! Unelmatreffien tunnelma välittyy. :) Lakastuneet kukkaset hyvä yksityiskohta!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.43 (77 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty