Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Rupikonnat


-Ari Kuusela

Annetut kommentit

Moi

Sinäänsä ihan hauska kuva, mutta nyt on käsittelyssä toivomisen varaa. Kuvan koko on tällä hetkellä 177KB ja Aukea hyväksyy vielä 300KB kokoiset kuvat. Nyt näkyy isomman konnan edessä melko julmia artifakteja.

Toisekseen on jäänyt todella harmaaksi ja värittömäksi tämä otos. Konnien silmät ovat tosin mukavan kuparisen väriset. Eli kontrastia saisi ainakin lisätä.

Muuten ei mikään huono, jotenkin sommittelukin miellyttää ainakin omaa silmääni.
Oikeessa oot...pistin prkle kokonaan väärän version. Voiko ton kuvan vaihtaa toiseen ja miten?
Omat sivut -> teokset -> muokkaa
Tuolta jo kokeilin muttei onnistunut...tyhmä pää...mites vanhan kuvan saa pois kun uutta yrittää laittaa suoraan vanhan päälle niin ei onnaa.
Illalla ei vaihto onnistunut. Kone kiinni ja yön aikana vaihto tapahtunut...outoa, mutta nyt se on siinä.

Mainio tandem kuva! Värien haaleneminen kohti syvyyttä luo kuvaan omituisen avaruuden tunnun. Jos originaali on kohinaton ja huipputerävä, niin tämä on oiva otos!
Kyllä, hyvä kuva.
Ari, luultavasti selaimesi haki vanhan kuvan välimuistista, joten sun näytöllä se näytti vanhaa kuvaa... Kävin täällä eilen illalla ja sama kuva tässä on nyt kuin silloin. Itse kuvasta: mainio tilannekuva ja hyvä, dynaaminen sommitelma!
Aavasalo "napisee" harmaasta ja värittömästä otoksesta, mutta ainakin meidän mökin lammessa konnat näyttävät väreiltään juuri tuollaisilta, kuin myös vesi, joten sanoisin enemmänkin tämän kuvan värimaailmaa hyvinkin luonnolliseksi !

Loistava kuva, jolle täältäpäin oli pakko lohkaista täydet bojot.
Hyvä, Arska!
5p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.21 (66 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty