Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Voisikohan nämä valjaat jo ottaa pois...?

Siinä hän möllöttää. Koiramme Eka.
-Esa Suomaa

Annetut kommentit

En kyllä ymmärrä miten tämä kuva on mitään muuta kuin kotialbumin tai irc-gallerian sisältöä. Varmasti kiva muisto tulevaisuudessa omasta koirasta, mutta ei tällä kyllä ole muuta annettavaa. Näitä löytyy jokaisella koiran omistajalla satoja kappaleita valokuvakokoelmastaan.

ps. En ole koiravihaaja. :) Niitä löytyy tälläkin hetkellä kaksi.
Klassinen virhe ottaa kuva ylempää, mutta ei tämä silti HUONO ole, sanoisin että keskinkertainen.
Se, että kritisoi tänne lähetettäviä koirakuvia, ei tee kenestäkään koiravihaajaa!
Kimmo: Ei tee, mutta onpa noita tullut toisenlaisiakin kommentteja vastaan ;)
Pienellä kehittelyllä tähän voisi olla jopa ihan hauska... Ekana rupee ärsyttämään tuo varjon rajautuminen osittain kuvan ulkopuolelle. Toinen mikä minua syystä tai toisesta vaivaa on tuon katukiveyksen vinossa oleminen. Itse tykkäisin enemmän jos ne olis suorassa jotenkin nyt ne tuovat kuvaa rauhattomuutta. Myöskin kuvan sävyissä olisi ehkä vähän toivomisen varaa nyt ne ovat ainakin minun näytölläni jotenkin hailakan tuntuiset. Ei tämä pienistä puutteista huolimatta ole missään nimessä huonoin koirakuva mitä olen täällä nähnyt, vaan pikemminkin sieltä paremmasta päästä.
En vihaa koira, pelkään niitä, mutta tämä on epätarkka ja osin sävytys sellainen, että hukkuu taustaan, lisäksi kyllä itse olisin kuvannut eri kulmasta;(
Ehkä tässä on sorruttu siihen klassiseen virheeseen eli kuvan ottamiseen ylempää, mutta miten muuten olisi saatu niin hyvin esille koiran anova ilme? Käytetty kuvakulma on tässä tapauksessa minusta ainoa mahdollinen. Silti minua häiritsevät nuo valjaat ehkä enemmän kuin koiraa itseään. Jos koiralla ei olisi ollut valjaita, olisi kuvan nimen keksiminen ollut ehkä vaikeampaa, mutta itse kuva olisi parantunut huomattavasti.
Sais olla valjaat vähän enemmän esillä. Nimen perusteella siis.
Koiraihmisenä pidän tästä ihan jo pelkästään koiran itsensä ja sen mukavan puhuttelevan ilmeensä vuoksi ja mukavaa muutenkin nähdä pitkästä aikaa nähdä myös kettuterrieriäkin(tuliko rotu oikein,ainakin näyttää siltä),joita nykyään ei niin usein näe.60-luvulla se oli varsin suosittu rotu,mutta nykyään näkee vähän harvemmin.
Nimi ei sovi kuvaan mutta myöskään kuva ei iske ollenkaan. Hyvin kotialbumimaista. ei aukeaan tarpeeksi tasokas.
Kuva kaipaisi paremman editoinnin, nyt tuo mustavalkoinen on liian harmahtavan painotteinen. Kuvakulma on ihan toimiva, anova ilmehän tässä tosiaan on haettu ja hyvin hoksattu. Ehkä hituse kauempaa itse olisin ottanut tuon kuvan, aavistuksen mennään liian tiukalla rajauksella. Kuva on sopivasti kuitenkin sommiteltu. Joku totesi, että linjat pitäisi olla suorat? Mielestäni niillä ei ole merkitystä vaan virheillä voidaan juuri rikkoa kuvaa ja tuoda jännitettä. Ihan jees kuva siis, mutta teknisesti vaan kömpelö.
Tässä on selkeesti laitettu koira kerjäämään sympatiapisteitä.
Kiitoksia vain kommenteista. Ihan omana kritiikkinä voin sanoa kuvasta sen verran, että kuvakulma ja tekninen toteutus on kuin onkin kömpelöä. Tämä kuitenkin johtuu siitä, että en harrasta mitään sommittelua, varsinkaan kun on kyse luontokappaleista. Koiran anova katse kesti ehkä 2-3 sekuntia ja kamera vain sattui olemaan kädessä juuri sillä hetkellä. Kyseessä on siis puhdas tilannekuva, josta omasta mielestäni tuli kuitenkin oikein mukava noilla aikamääreillä. Tuula: Tiesit ihan oikein. Kyseessä on karkeakarvainen kettuterrieri.
Ja Jukka: En oikein ymmärrä mihin tarvitsisin sympatiapisteitä. Kuva oli vain omasta mielestäni mukava. Muut saavat olla mitä mieltä haluavat :)
Koiran pää katoaa ikävästi taustaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.55 (55 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty