Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kelo

Kaunispäältä syksyllä
-Hannu Laamanen

Annetut kommentit

On se näyttävä. Tuo tunturirivistö tuolla taustalla on myös mielettömän kaunis, mutta koska kuvan etuala on näin tumma, niin pistän kolmosen. Hieman on noi kirkkaudet siis epäbalanssissa tässä.
Näyttää siltä, että sävyjä maisemassa olisi kyllä riittämiin, mutta nyt ne ovat joko yli- tai alivalottuneet.
työkoneella kun katsoin kuvaa niin alaosa näytti kovasti alivalottuneelta mutta omalla koneellani tässä se näyttää hyvältä. Sekä mielestäni taivaan sävyt ovat hyvät eikä sekään ole ylivalottunut liiemmin.
Samaa täälläkin, eli kuvan alaosan tummuus syö siitä sävyjä, eli pakko rokottaa muuten komeasta kuvasta.
Erittäin vaikea valaistus. Harmaa puolivärisuodin olisi ollut poikaa, tai sitten HDR. Näyttää hassulta, kun rungosta on yläosa mustaa ja alaosa vaaleaa. Mutta ymmärrän kyllä, että kuva oli pakko ottaa: hieno maisema.
Upea maisemakuva. Ehkä aavistuksen liian tumma, mutta vaikeassa valossa mun mielestä varsin onnistunut kompromissi. Hieno maaruska.
Olisi kannattanut siirtyä 2-8 metriä vasemmalle. Niin että kelo olisi kuvan oikeassa reunassa puhdasta taivasta vasten ja vasemmalla puolella pilvet. Sit katse karkais tuonne horisonttiin joka on aivan mahtava.
Hienossa paikassa otettu hyvä kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.2 (59 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty