Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aamu Linnakalliolla

Loppukesän aamu Hämeenkosken Linnakalliolla. Poistettu linssiheijastumia ja tynnyrivääristymää, sekä pelastettu puhkipalaneita osia HDR-tekniikalla.
-Samuli Penttilä

Annetut kommentit

HDR tekee väreistä hieman "epäluonnolliset", mutta kyllä tämä on silti visuaalisesti ja esteettisesti miellyttävä elämys. Upea kuva!
On se näyttävä. Mahtavat värit koko kuvan alueella ja joka puolella kuvaa löytyy katsottavaa. Pistin nelosen, ei tämä vähempääkään ansaitse.
Mukavan paikan olet löytänyt kuvaan. Yksityiskohtana pidän tuosta vasemmalla olevasta kaatuneesta puusta. Alaosa kuvasta on mennyt hieman karamellimäiseksi. Taivas on hyvä. Kokonaisuutena 'aika jep'.
Heti ku avasin tän kuvan niin mieleen pamahti.. "LIIKAA KONTRASTIA!" :D joutu ihan siristään silmiä. Noh.. ihan jeppis kuva on kyllä, mutta ei tää nyt ihan nelosen kuva kuitenkaan ole.
Taivas pakenee mukavasti ja vino mänty oikein korostaa sitä. Kuitenkin vasen reuna ja etuala voisivat olla myös taidokasta maalausta, ja mitä pitempään katson, sitä epärealistisemmaksi tämä muuttuu. Liikaa käsitelty, siitä 3p.
Mina tykkaan naista vareista!! Ehka ne on vahan epaluonnollisia, korostettuja, mutta se auttaa muistamaan, etta miten mahtavat ne varit oli luonnossa! Minusta ne tuo enemman sita fiilista kuvaan, kun kuvaa aistitaan vain silmilla. Kuvaustilanteessa on kaikki aistit pelissa. Saikohan kukaan kiinni ajatuksesta??

Minusta tama on nimenomaan se nelosen kuva, vitoseen tarvittais viela se joku, joka loksauttaa suun auki ja pitaa hetken sanattomana. :)
Aivan helvetin hyvä kuva. Tästä ei taivas paljon parane.
Värit on mun mielestä myös epäluonnolliset ja kontrastia on oikealla alhaalla olevan oranssinpunertavan kasvin alueella kamalan paljon. Taivas on kiva, mutta ei tässä kuvassa ole mun mielestä mitään erikoista. En oikeastaan edes pidä tätä kauhean hyvänä HDR:ränä, kun aurinko häikäisee oikealla metsää liikaa. Sommittelu on mukava, mutta mun mielestä kokonaisuutena aivan liian perus "helppo" hdr. 2 pistettä.
Tulee mieleen joku lasten-leffa, kun tätä katsoo ja sehän on pelkästään positiivista.

Hyvä kun tuo vasen aivan hippasen tummahko ja vastaavasti etualan oikeaa/keskustaa aurinko häikii hippasen liikaa. Kuin myös korostuneet, ja vain hivenen sellaiset värit, luovat fiiliksen siitä, että kohta "Suomalaisten Kalevala-Narnia leijona" kumppaneineen tulee auringosta laskeutuen metsän keskelle...

Minuun tämä uppoaa täyden vitosen edestä.
Liian överi mun makuun. Tästä olisi rajaamalla saanut aika upeen kuvan jos vaan resot antaa periksi: aurinko ja sitä ympäröivät kuuset (paitsi lähinnä katsojaa oleva) ja tietty himppu ylös taivasta.
Pikku kuvana näytti paremmalta. Nyt on tosiaan aivan liian hdr.
Kuvan alaosa turhan räikeänä nousee liian isoon osaan. Miedompana olisi varmasti paljon upeempi. 3 pisteen kuva joka tapauksessa. Tuo alaosan metsikkö auringon hurmavin sätein on kuvan komeinta aluetta ja taivas antaa komeasti avaruutta.
Kiiltokuva. Kelpaa varmasti 6-9-vuotiaiden tyttöjen päiväkirjan väliin.
Mielenkiintosta kontrastia ja kaunista maisemaa... mutta juu, silti. Vain maisemaa, vaikkakin maisemaa parhaimmillaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (77 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty