Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kummisetä

Velipoikani ja poikani
:)
-Ilja Hackman

Annetut kommentit

Kyllä tässä nyt pisteet paukkuu...
upea kuva kyllä. :) Ainoastaan jäin kaipaamaan ehkä vähän enemmän symmetrisyyttä, mutta ei ole huono näinkään.
Hyvä kummikuva, mutta muutama seikka myös häiritsee. Tälläisissä nojatuolikuvissa polvet korostuvat aina liikaa, varsinkin pienehköillä polttoväleillä. Toinen silmä jää mustaan kuoppaan ja toisessa sivuvalo keikkaa iiristä antaen hieman pistävän tai julman vaikutelman. Mutta nämä taitavat olla kauneuspilkkuja muuten oivallisessa otoksessa.
Kuvan nimen ollessa Kummisetä, edellisessä kommentissa mainitut seikat ei voi minua häiritä mitenkään. Mahtava!
On, tosi upea!
Kuva kertoo enemman kuin tuo otsikko: kummiseta on minusta jopa julman nakonen, mutta se kertoo sen, etta kovan kuoren alla on pehmea ja ehka lempeakin kummiseta, joka on hyva lapselle.

Kuva on hiukan liian tumma minun makuun (tai sitten naytossa on vikaa) ja kuten edella mainittiin, niin nuo polvet korostuu liikaa.
Musta vähä tuntuu, että tyyli on noussut henkilöitä tärkeämmäks... Voisko ehkä muotoilla siten, että tyyliä löytyy paljonkin (esim. takista, penkistä, miehen ilmeestä ja ulkomuodosta), mutta että ne tyyliseikat johtaa eri suuntiin. Onko hän joku glamourmafioso, vai mikä? Lisäks näyttää siltä, että mies ajattelee sitä, miltä hän kuvassa näyttää. Se näkyy sellasena "profiilikuvateatraalisuutena".

Kuva ei varsinaisesti ole mun teekuppi. :o)
Aika pelottavan tuntuinen. Valot ja varjot tulevat juuri sopivasti ja kaverin katse on samalla lempeä että hyytävän pelottava. En keksi ainakaan mitään parannettavaa, 4.
Kiitoksia paljon kommentoijille!
Veljeni on kova mafia-leffa fani ja Kummisetä sarja on kova suosikki.. Hän on myös poikamme kummisetä..
Aa, no tuon takia kuva on varmasti rakas velipojalle. Tunnelman raskaus lienee erittäin haluttu juttu. :) Mun mielestä on aina suht riskaabelia ottaa ns. henkilökohtanen kuva julkisille foorumeille. Mutta kiitos siitä!
Elämän kovettama sekä viaton. Katse uusiin tuuliin, pois vanhasta. Tässä on taide kauneimmillaan, vaikka vähän kyllä on pelottavan tuntuinen.
Erinomaista!
Taitaapa olla suosikkini kansiosi kuvista. Mielenkiintoista kuinka erilailla jokainen katsoo kuvaa. Itse näen tässä kummin tunnemaailmaa mm.; uusi, vakava ja pelottavakin tilanne, uuden tulokkaan vaatimukset kysymysmerkkinä? Ja paljon muuta tarinaa ...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.56 (103 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty