Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Auringonnousun aikaan


-Alpo Syvänen

Annetut kommentit

Rauhallinen ja tyylikäs valokuva. Todella onnistuneesti sopii mv tähän. Ehkä hiukan kliseinen, mutta kyllä tälläiset kuvat itseä miellyttää kun varsinkin toteutus on näin hieno.
Peesaan Emerikiä eli rauhallinen, pelkistetty johon mv sopii todella hyvin. 4p.
Kyllä näin on, hiukan jos voi toivoa, niin tuon metsän olisin vielä vähän tummemamksi sävyttänyt liki vedenpinnan sävyn kanssa samoihin, mutta oikein hyvä ja seesteinen kuva:)
Ainoa mitä minä muuttaisin: Rajaisin tuon metsän vaalean osan pois kokonaan.
Hyvä kuva. Joutsenen kaulaan tuleva voimakas valo on se elementti, joka tekee tästä erilaisen (kerrottu nimessäkin). Minua vähän häiritsee tuo joutsenen takana oleva vesivana, joka naulaa joutsenen kuvan laitaan. Se vaatisi joutsenen taakse ehkä enemmän tilaa, tai onko sekin sitten sitä, mikä tekee kuvasta erilaisen.
Lintu ja vana perässä tästä kuvan tekisi - olisit kääntänyt vähän vasemmalle tai odottanut muutaman sekunnin. Taustan pöpelikköä olisi voinut tummentaa ja keskellä olevan ratakiskon pään poistaa, sehän varastaa koko shown.
Kiitos kaikille kommentoineille!

Markku: Kiitos kun kerroit mikä tässä mielestäsi kaipaa parannusta. Perusteltu kritiikki on aina tervetullutta.
Tjaa? Jos tuossa olisi sorsa, napinaa esiintyisi enemmän. Miksi miksi miksi tässä ei voi olla yhtikäs mitään joka erottaisi sen 100 000 muusta joutsen-lipuu-lammella-kuvasta?
Tyylikkään yksinkertaista 5p
Tässä on kyllä maukkaan komea valo. Vähän tuo rannalla oleva törpötin kyllä vie huomiota, kun on kuitenkin taustan vaalein alue, mutta kyllä tämä olisi komea seinällä semmoisena komean kokosena kangaspainoksena.
Ylväs kuva Joutsenesta. Yläosaa rajaisin pois ja jättäisin enemmän tilaa vasemmalle. 4p.
"Miksi miksi miksi tässä ei voi olla yhtikäs mitään joka erottaisi sen 100 000 muusta joutsen-lipuu-lammella-kuvasta?"

No on tässä sentään sen verran eroa, että niistä 100 000 joutsen lammella -kuvasta varmaankin 80 000 on aloittelijaräpsyjä puistolammikoiden tai merenlahtien kyhmyjoutsenista, kun tuossa yllä lipuu ylväs kansallislintumme laulujoutsen, ja näin lintuharrastajan näkökulmasta katsottuna siinä onkin vissi ero. Ja onhan tuo mustavalkoisuuskin onnistunut, peruskuvista edukseen erottava valinta.

Mutta jos laitat kuvan vielä jossain muualla esille, poista tuo "ratakiskon pää" (verrattoman osuva ilmaus Markulla), niin paljon paranee.
Joo-o, hieno on. Kuuluu niihin kuviin joista jokainen katsoja varmaankin voi löytää omia merkityksiään. Jotenkin tätä katsoessa tulee mietittyä ihmisyyttä.

Älä kysy mistä syystä, mutta näin mulla.

Mielettömän kaunis valo. Rajaisin löysät pois- voisi toimia neliskulmaisena.
Aivan upea kuva. Rajauksessa peesailen edellä kommentoineita - löysät pois.
Ihanan rauhallinen. Itse olisin ehkä myös tummentanut taka-alaa hieman.
Olisi ollut mukava nähdä joutsenen taakseen jättämiä veden liplatuksia hieman enemmän.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.3 (70 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty