Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kevään tuoja

akryylit 2 erilliselle kankaalle, kork. 50 cm
-Mari Peuho

Annetut kommentit

Ihastuttava!!! Toimivat värit.Täydet bojot!
No onhan tämä nyt sentään viehättävä ja osaavasti maalattu.
-p
Onhan tämä kokonaisuudessaankin viehättävä, mutta minulle riittäisi tuo pienempi taulu itsenäisenä maalauksena. Siinä on jotain sellaista syvyyttä, mikä on pikkuisen latteampaa tuossa isommassa kuvassa.
Hurmaava maailma. Pidän jaottelusta. Ihana valo.
Meinasiko loppua tila kankaasta? :)
samaa mieltä kristan kanssa. näyttää muutenkin siltä että tuo otustaulu loppuu "kesken"
Loppui tila kankaasta tai ei, tämä on todellinen oivallus! Hieman liikaa olet keskittynyt jälkimmäisen kirkkauteen ja koristeluun, tai valoa ja vehreyttä voisi olla enemmän suuren taulun oikeassa yläkulmassa.. Luulenpa että keskityit jälkimmäiseen tauluun liikaa suhteessa siihen, kuinka paljon pienempi se toista on.4p.
Mainio idea, toimiva toteutus. Minusta nuo kasvit kasvavat viehättävän maagisesti pientä työtä kohden niin että isossa työssä on matka ja pienessä valmis paratiisi.
Kiitos kommenteistanne. Kyllä tuo on ihan alunperin suunniteltu olemaan kaksiosainen. Todellisuudessa tuo pienempi on tehty kyllä nopeammin kuin tuo suurempi taulu ja itse olen myös tyytyväisempi tuohon isompaan... Myönnän että taulut ovat pikkuisen erilaiset ja se oikeastaan oli tuon kaksiosaisuuden tarkoitus. Ensimmäisessä karu kevät ennen kasvillisuutta ja jälkimmäisessä ylitsepursuavan vehreää kasvillisuutta. Töiden yhteenliittyminen voisi tietysti olla vähän selkeämpää... ehkä tuohon suurempaan tosiaan pitäisi lisätä vielä loppureunaan häivähdys tuosta vehreämmästä maailmasta, joka on pikkutaulussa... jäänpä miettimään.
Miltähän se näyttäisi jos tekisi noiden kahden väliin vieläkin kapeamman kaistaleen, joka on näiden välimaastosta...hmm. Noh, mutta ihana tämä on tällaisenaankin.
Mun mielestä tuo diptyykimäisyys on ihan turhaa tässä työssä, näyttäisi huomattavasti paremmalta samalla pohjalla. Vasempi kuva ei toimisi yksinään läheskään niin hyvin jossei siinä olisi tuota pientä antamassa pippuria. Myöskin värimaailma on poikkeava kummassakin, jotenkin ei niin hyvin yhdisty. Muttei ollenkaan huono.
Todella harvoin ihastun mihinkään teokseen niin paljon kuin tähän. Lumoava.
Minusta tämä on loistava diptyykki nimenomaan, toimii paremmin kuin jos olisi yhdellä pohjalla.
Yhdun Paulin kommenttiin.
Hieno. Kaaret ovat kauniita ja tsapainoisia. Todella kaunis taulu.
Komea ja harmoninen. 'Kevääntuoja' yhteen olisi soinnukkaampi ja mystisempi.
Minua häiritsee erilaisuus kahden kuvan välillä, vaikka pääsääntöisesti aivan mahtava. 4p
ihana taikalintu! ja toi pyrstöloppuosa on kivan maaginen :-- )

Diptyykki tosiaan iskee tässä. Hienosti olet myös tavoittanut taianomaisuuden jalkojen ja pyrstön muuttaaessa maata vehreäksi. Linnun nokka/pää/silmä ei tee siitä kovin nättiä otusta mutta tärkeintähän on että se tuo kevään tullessaan... ;P
Kiitoksia taas kovasti mielipiteistänne! Olli olet oikeassa tuon nimen suhteen, enpä edes ajatellut asiaa kovin tarkasti ennen kuin mainitsit asiasta.... Kiva että kuvasta näkee, että tuo pölhön näköinen lintu tosiaan astumalla maahan saa kasvit kasvamaan. Toivottavasti jaksan vielä ruveta tuota parantelemaan, koska itseänikin häiritsee tuo epäjatkuvuus...
Ei tarvitse eikä saa muuttaa enää:)
Ihana työ! Vähän tuo kuovin(?) toinen jalka niin takana että näyttää kuin olisi vain yksi jalka. 5p
Huih, kun on taas hienoa.
Mielestäni olisi toiminut ihan yhdelläkin kankaalla, mutta mikäpä minä olen neuvomaan maalaajaa, varsinkin kun en osaa piirtää edes tikku-ukkoja :D Tuo oikeanpuoleinen taulu on mielestäni kauniimpi, satumaisempi, mutta ei isommassakaan taulussa ole kerrassaan mitään vikaa. Upeita molemmat :)
Aivan tolkuttoman upeita.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.24 (51 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty