Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pläkä


-Matti Saarelainen-Haila

Annetut kommentit

Kiva kuva! :) Mukava valo ja hyva asetelma. Kuvassa on rauhallinen vanhanajan fiilis (vaikka nuo vavat nayttaa kylla ihan nykyaikaisilta)
Alas ja vasemmalle kaipaisin millin tai kaks lisaa, ylhaalta ottaisin pois vahan enemman. Taivas on minusta liian "tyhja"
Hyvä tunnelma. Riinan kanssa samoilla linjoilla eli taivasta pois ja itse kaipaisin selvästi enemmän onkien heijastumaa veden pinnalla kuvaan mukaan.
Rauhaisa ja miellyttävä kuva missä mielestäni kaikki on kohdallaan. En rajaisi taivaasta yhtään pois, keveä tunnelma muuttuisi muuten raskaaksi, ehkä olisi voinut jättää ilmaa jopa liioitellun paljon yläpuolelle.
yhdyn edelliseen enkä mäkään rajais mitään kuvasta pois. kaikki kohallaan ja kundeilla hyvä meininki.pojojojong!
Nuo kaarevat vavat pitävät kuvan kivasti koossa. Muutenkin rauhallinen ja hieno otos. 4p.
näyttääkö ainoastaan minun silmääni tuo jalka harvinaisen valkoiselta ? ihan kuin sitä olisi kömpelösti korostettu dodge-työkalulla
Tässä on ainesta. Pienellä tasojen ja kontrastin säädöllä sekä hitusen terävöittämällä paranee huomattavan paljon.
Se on rusketusraja. Ei oo kömpelösti dodgetettu.
kiva kuva, mukava tunnelma!
aattelin joo ekaksi rusketusraitaa, mutta näyttää liian oudolta sellaiseksi :) hienon hetken olet ikuistanut. todella ajaton kuva !
Toimiva sommitelma, voisi vaikka kuvitella jonkun maalavan tämäntyylisen taulun. Hyvä että taivasta on nuin paljon tuolla, keventää tunnelmaa kuten Jarkko sanoi. Sävymaailma on mukava, ehkä vänhän vois tosiaan kontrastia säätää ja terävöittää. Hieno kuva!
Tasot heittää Pahasti. Pientä korjausta niin OK.
En täysin ymmärrä tuota porukan kontrasti/levels valitusta. Mielestäni ne on tässä aika kohdillaan. Aintu mikä tulee mieleen on keskisävyjen kirkastaminen, mutta siinä helposti katoaisi horisontti viiva, pilvet ja aallot.
Ihana tunnelma tässä. Minäkin kaipaisin noiden vapojen heijastumia mukaan.
oh ihana kuva! rauhallinen ja rento tunnelma!
Vau. mikä sommitelma. suorastaan kansallisromanttinen kuvaus Suomen kesästä, olettaen kyseessä olevan Suomessa otettu kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.38 (81 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty