Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Koolla on väliä ...

Kuva olisi mielestäni kaivannut lisää syväterävyyttä.
-Esko Partanen

Annetut kommentit

Hitsi, tuo mehiläinen tulee kuin kamikaze taistelijalentäjä tuolta ja suoraan kohti, kuten kuvaaja itse sanoin syväterävyyttä hieman lisää, mutta tilannekuvana tästä kyllä tuo tilanne selviää:)
Hiukan myös kukan joihin kohtiin tummuutta lisää.
todella hieno kuva! Syväterävyyttä olisi toki voinut olla vähän enemmän ja niin, että tuo "mehiläinenkin" olisi ollut terävänä. Taitaa tosin olla jonkin sortin kovakuoriainen?
Mietin väistämättä että miltä tämä näyttäisi ilman tuota mehiläistä. Näin muuten todella kiva kuva. Jostakin syystä pidän tuosta sinisestä taustasta paljon, vaikka kai pitäisi keskittyä siihen kukkaan perhosineen.
Minusta on hyvä että tuo kamikaze on hivenen sumea. Tajuaa paremmin että se on eri tasossa... Hyvä tilannekuva :)
Rakastan juuri noita kukkia ja myös ritariperhonen on suosikkini; jo kohteet sinällään riittäisi saamaan minut kiinnostumaan kuvasta:) Mutta sommittelu ja idea muutenkin on kiva!
Mehiläinen on pop - ilman sitä tämä kuva olisi mielestäni paljon paljon tylsempi, ja henk.koht. en onnistuisi saamaan siitä silloin mitään kiksejä. Mehiläisen epäterävyys ei häiritse - jos se olisi terävä, kuvassa ei olisi yhtä paljon toimintaa. Harmi että mehiläiset on niin hankalia ohjattavia ;) eikä niiltä voi pyytää uusintaottoa - jollain sommittelumuutoksella koko kuvan syvyysvaikutelmaa ja mehiläisen suhdetta siihen olisi ehkä voinut yrittää tuoda esille eri tavalla (ehkä tuon vasemman alakulman kukkasen kohtaloakin olisi voinut mietiä siinä samassa).
asettelusta en tykkää, mutta erilaisuudesta ja yllättävyydestä annan ehdottomasti pisteet. teknisesti varsin hyvä, vähän on tunkkainen ja vasemmassa yläkulmassa häiritsee harmaa alue.
Minä näen tämän niin, että ritariperhonen on isomman oikeudella ottanut paikan meden ääreltä, ja mehiläinen joutui väistymään.

Hieno on kuva.
Tuo "mehiläinen" taitaa kyllä olla kimalaiskuoriainen...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.3 (64 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty