Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Laskeutuminen - Sininen


-Sami Loukiainen

Annetut kommentit

Kerrankin pisarakuva, jossa on luonnetta. Pisarat rinnastuvat tähtiin tai planeettoihin, alaosa maankamaraan... Jäämme odottamaan sarjan muita osia--Punainen, Keltainen, jne.?
Tyylikäs, hieno kuva! Tulee joku videopeli mieleen. Hiukan kauemmin kun katsoo, niin nuo taustan tummat läiskät häiritsee.
Ihanan minimalistinen... tykkään täysillä.
Tälläistä on lupa yrittää, vaan onnistuuko (ei varmaan ainakaan ekalla yrityksellä).
Tummat läiskät taustalla tulee varmaan liian kohtisuorasta salamasta? Sen kun saat vielä kohistettua muualle ni jees. Eipä tuo mua häiritse, silti 5p erittäin tyylikkäästä kuvasta :)
Tyylikäs pisarakuva. Jos jotain muuttaisin, niin tuon yhden epätarkan pisaran lähellä oikeaa reunaa saattaisin eliminoida, ehkä. Vai menisikö liian "kliiniseksi"?
Jumalauta, että tippa on pysäytetty, ja vielä sinisissä sävyissä. Jos Kieslowski olisi ollut inspiraation lähteenä, voisi antaa jopa ykkösen, mutta tuskin valkoista tai punaista seuraa. Usein ihmettelee pisteytystä - pitäisi muistaa, että suurimmaksi osaksi kyse on makuasioista, mutta ihmettelen taas kerran.
yhdyn edelliseen. makuasiahan tää on, mut mun mielestä ei kovin ihmeellinen otos. kuvassa on ihan mukavat sävyt, mut ei oikein muuta.
Erikoinen.. Ehkä kuva olisi parempi jos siinä olisi jotain todellisuuden tajua! Muuten hyvä kuva, mutta ehkä vähän liian taiteellinen.
Kiitos kaikista tähän astisista kommenteista. Enpä ole tainnut saada näinkään paljon kommentteja aikaisempiin töihini.
Whohw!!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.29 (84 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty