Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Liisterissä


-Antti Partanen

Annetut kommentit

Siis hä... lihansyöjäkasvi?? Hieno kuva kuitenkin... vau.
Veikeän hieno kuva, josta haluaisin tietää, jotta mistä otettu.
Kihokistahan se. Niitä taas löytyy suolta...
Vinkeä kuva, erikoinen, hieno. Pidän paljon :)
Tämä on hieno. Kehystäisin seinälle heti jos osaisin tuollasen ottaa.
Tässä on taas Partanen parhaimmillaan... Mulla ei ole vielä yhtäkään valokuvaa seinällä, mutta tämä on sellanen mille paikan löytäisin.
Antille voisi jo antaa liikanimen "Kihokki" ;) Hieno kuva, kuten edellisetkin.
Kuva on ihan ok. Olisin toivonut tämän tyyppisessä kuvassa tarkkuutta koko kuvan alueelta. Pisteet siitä, etten vieläkään tiedä mitä kuvassa on. Jään katsomaan...
Hauskasti erilaisia muotoja. Outo mutta erinomainen.
Ei tule ensimmäisenä valokuva mieleen.
"Mulla ei ole vielä yhtäkään valokuvaa seinällä, mutta tämä on sellanen mille paikan löytäisin." Sori, Raija, tämä kuva ei ole myytävänä, sattuneesta syystä. Mutta ehkä vielä joskus...

Ihan kuin porukka ei olisi liikkunut suolla tai ainakaan katsonut kihokkeja oikein läheltä. Sillä onhan tuossa näkyvissä muutama ihan selkeä kihokin karva ja limapisara. Siinä näkyy myös liman tarkoitus: ötököiden "saalistus" ravinnoksi. Tässäpä selkeämmin ymmärrettävä kuva malliksi:
http://vuodenluontokuva.fi/Default.asp?V_DOC_ID=3641

Aika efektimäinen kuva. Värit on onnistuneen oloiset ja tietynlainen avaruudellinen fiilis jopa. Tosiaan kuvasta ei oikein suoralta käsin voi ajatella mikä siinä on, mutta kauniin ja hienon näköinen se on. Taiteellista?
Hieno kuva kihokista - ja onpa tosiaan kärpäselle käynyt kehnosti! Miten hämärässä, Antti, olet tämän kuvan ottanut?
"Miten hämärässä, Antti, olet tämän kuvan ottanut?" Itse asiassa aika valoisassa kesäillassa auringon paistaessa sopivasti kihokkiin. En tarkemmin muista mitä tummaa taustalla on (jotain varjossa olevaa kuitenkin), ja luonnollisesti säädin taustan vielä alkuperäistä selvästi tummemmaksi. Tarkoituksenahan tosiaan oli hakea kuvia, joita ei ole niinkään helppo hahmottaa... alkuun ottamani muutamat perinteisen tyyliset kihokkikuvat kun näyttivät kerrassaan tylsiltä.
Kiitos vastauksestasi, Antti! Kysyin siksi, kun nuo valopallerot näyttävät niin mustavalkoisilta.
Tää on upee! Tyylikäs puna-musta-harmaa. Saako kuvakisaan tehdä sellaisia muutoksia, että säätää taustan alkuperäistä tummemmaksi? En ole osallistumassa, mutta uteliaisuuttani kysyn:)
"Saako kuvakisaan tehdä sellaisia muutoksia, että säätää taustan alkuperäistä tummemmaksi?" Kaikki perussäädöt ovat sallittuja, nykyään myös aluevalinnoilla kuvan eri osia erikseen säätämällä. Kiellettyä on kuvan alkuperäisen sisällön muuttaminen kuvaelementtejä lisäämällä, poistamalla tai siirtämällä, manipulointi siis.

Ja osallistu ihmeessä kisoihin, kyllä sinulta löytyy sen arvoisia kuvia!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.59 (81 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty