Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Erotetut

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Petri Volanen

Annetut kommentit

Tässä olisi voitu keskittyä vielä enemmän tuohon takana olevaan puuhun, rajaamalla häilyvä puun hahmo keskelle autiutta. Nämä mustat puut (kuten tässä vasemmalla) ovat jo aika raskaita, kaipaisin tietynlaista keveyttä enemmän. Mutta ihan ok näyttely silti.
Mä taas nimenomaan halusin sitä karua kontrastia pehmeyden sijaan, vois kait todeta että painottaakseni sitä sumuisen suon pelkistettyä todellisuutta, missä sumun seasta ilmestyy yksityiskohtia, puita ja muita, melkein kuin jotain näkyjä. Ei sillä etteikö tuota pehmeyttäkin joskus harrastaa voisi, niin että kiitos vinkistä. ;)
Joo kyllä se karu kontrasti -ideakin on toimiva, ehkä tarkoitin raskaudella sitä, että tuo vasemmanpuoleinen puu on vähän "möhkälemäinen"--jos löytäisi sellaisen siron puun, josta voisi ottaa keveän mutta kontrastikkaan kuvan, korostaisi aiheen graafisuutta. Mutta tämä on vain oma näkemykseni tietysti, en tarkoita että tämä nykyinen toteutus olisi huono.
Totta tuo, melkoinen möhkäle on tuo kyllä. Alkaa olemaan jo vähän sellaista mustetahrameininkiä. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.62 (37 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty