Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

kalatiira


-Jukka Tiippana

Annetut kommentit

Tää on hieno... tykkään melkeen enemmän ku siitä toisesta.
Tosi hyvä! Terävä ja linnulla hyvä asento. Tausta on yksivärinen ja tasainen ja lintu tulee hyvin siksi esiin! (5)
Nelonen, on kyllä hyvin tarkennettu. Varmaan tullut muutama "huti" laukaus ennen tätä. :)
Komea kuva, häiritsee vaan tuo taustan tummaus. Varmasti tarkotus rauhoittaa kuvaa ja saada lintua esiin, mutta onko se liian epänormaali taustaksi? Mieluummin näkisin taustana vihreän tai vähän sinertävän. Ei vaan tuo yhdistelmä iske mun silmään vaikka sillä saadaanki lintu enemmän esiin. 3p
Nätti kuva, mutta jotenkin ahtaus ja värittömyys tässä ei minua miellytä. Sinulla on muutenkin korkeatasoisia kuvia, joten turhan kriittinen sitä tässä nyt kyllä on. Annoin kolmosen.
Niukin naukin nelosen arvoinen mielestäni. Siis hyvä.
Onnistuneesti pysäytetty ja takasiiven pieni vibra vaan hyvästä.
Jännästi on kaverilta valhahtanut toinen sukkahousu polviin.
Räpylät saisi olla näkyvissä, mut enivei hyvä kuva.
Musta tausta, linnun asento sekä valaistus tekevät tästä hyvin veistoksellisen kuvan, melkein kuin keramiikkalintu, hieno. Jos varpaat näkyisivät, antaisin täydet pisteet, nyt 4p.
Kiitos kaikille palautteesta!
Sen verran tilanteesta, että lintu lekuttaa sillan edessä ja tausta jää sillan langettamaan varjoon. Pääsin kuvaamaan tiiran tasalta sillan penkereeltä. Yritin etsiä jotain uutta visuaalisuutta 'lekuttavaan tiiraan' - aiheeseen, joka lintukuvauksessa on aika kuvattu juttu. Lisääkin kommentteja saa antaa!
Perinteisesti lintukuvaajat kavahtavat renkaita. Tässä se ei haittaa.
Kimmo: takasiipi ei vibraa, se vaan on out of focus. Aivan loistava laukaus, jos nyt parisataa huonompaa olet Jukka saattanut tässä ottaa samasta tilanteesta, mutta sehän ei vähennä kuvan arvoa. On Hyvä. Kaikki kohdallaan. Jos nyt pitää v....illa, niin alhaalta pala pois. Ei kuitenkaan vähennä viitosesta pudotakseen tavisten joukkoon.
Heh.. nuo räpylä- ja varvaskommentit ovat niin hauskoja, että pakko kommentoida: räpyläthän näkyvät, mutta linnut harvemmin pitävät räpylöitä levällään lentäessään (paitsi vesiäiset laskeutuessaan).
Rengas on kyllä miikka - varsinkin kun on ei ole terävyysalueella, jotta saisi tiedon linnun elämänkaaresta. Joskus on käynyt niinkin, että useammasta kuvasta on renkaan voinut lukea: karran tuli kuvattua 12 vuotta vanha naurulokki.
Tykkään mustasta taustasta ja sen tuomasta kontrastista. Liian tiukka rajaus. Annan 3p. Muussa tapauksessa nelonen.
Kaunista!
wow!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.62 (82 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty