Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hakaniemi by night.

Tämän otin hakaniemestä. Taivas ja valo oli kaunis mielestäni.

Lisää kuviani täällä:

http://www.flickr.com/photos/mikkomiettinen
-Mikko Miettinen

Annetut kommentit

Kokeilitko matalampaa rajausta? Kyllä tätäkin katselee.
Kieltämättä rajaus voisi toimia vähän erilaisena. Tuota vettä kyllä haluaa katsella, samoin kuin taivasta. Värit ovat miellyttävän yhtenäiset, ei siis mitenkään räikeä kuva. Nyt kun katselen, niin tätä uskaltaisi rajata aika paljonkin.
alhaalt turhaa mössöö pois ja toi vasemman reunan palkki..mikäs sen virka täs on?
Minulla kanssa pisti silmään tuo möhkäle vasemmassa reunassa. Muuten, sanoisinko jopa että kauniin kuvan annat tästä citystä. Alkaa tehdä mieli kaupunkiin :)
Kuvassa on mielestäni paljon hienoja tekijöitä, värit ovat hienoja omilla alueillaan ja sopivat kokonaisuudessa yhteen. Ihan kuin suunnitellusti kaikissa ikkunoissa ei ole valot päällä. Heijastukset eivät ole parhaasta päästä mutta minkäs sille voi.
kiitoksia kommenteista. Joo olen samaa mieltä rajauksesta, mutta ongelmana oli jalustan puute :) olin kävelemässä duunista himaan niin huomasin ton maiseman ja päätin ottaa kuvan. Tosta on parempiakin versioita mun mielestä mun flickrrässä.
ei mitään matalampaa rajausta! ihanaa kun taivaalle ja merelle on jätetty tilaa. mutta entä jos olisi rajannut sivusuunnassa enemmän oikealle? silleen että vasemman reunan toi ..juttu ois lähteny pois kuvasta. 3p
kylläpäs matalampaa rajausta, tai ainakin horisonttilinja muualle kuin keskelle. ja vinossa on. alhaalla ja vasemmalla on turhaa. ja vähän tylsä tämä on.
eikä taida ollakaan vinossa, silmät huijaavat!
Se on Hakaniemen laituri tuossa vasemmalla (se musta mötikkä) :) Ehkä kääntämällä oikealle, että se jäisi pois olisi saanut tuota rakennustakin enemmän kuvaan, oikealla puolella olevan sillan tulematta silti kuvaan. Minultakin kannatusta alemmalle kuvakulmalle, mutta varmaan aika vaikeaa ilman venettä ja veneen kanssa jalusta ei ole enää vakaa... Keskelle asetettu horisontti hyvin harvoin vahvistaa maiseman tenhoa, siksi sitä on kyllä hyvä välttää. Jos alempaa olisi saanut kuvattua, hiukan liikkuvan veden massa olisi vähempänä kuvassa ja rakennusten pääosa paremmin esillä, samalla olisi kamera ollut pystysuorassa ja rakennusten lievääkään kaatumista ei olisi havaittavissa perspektiivin takia.

Havainnoista huolimatta, ei hullumpi kuva!
Värit ovat kauniit ja heijastukset myös, muista havannoista samaa mieltä kuin edellä kertonut Jari.
Kaikin puolin erinomainen kaupunkikuva. Olen itse kierrellyt tuolla alueella, joten tiedän miten vaikea kohde on kyseessä. Mutta vasemmalla voisi rajata.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.07 (69 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty