Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aitiopaikka

Kuvasin joidenkin peliä ja nautin karhun.
-Mikko Saarinen

Annetut kommentit

Kotoisa :)
Teknisesti onnistunut ja tunnelmallinen kuva! 4p
Todella hyvä.
No, siis, onhan tämä pirun hyvä. Kova valo ja kuvan kontrasti korostavat peliluolan atmosfääriä, kalansilmä ja pöydän keskeissommittelu naulaavat kuvan.
mielestäni ton olut tuopin olis voinu jättää pois, koska katse ohjautuu liikaa sinne. Muuten tosi kiva otots ja mv-kuvana toimii loistavasti. 4p.
Hetkinen! Ymmärtääkseni kuvan nimen pitää tukea kuvaa. Tässä kuvaaja on kai ymmärtääkseni antanut nimen kuvalla sillä perusteella missä itse on. "Aitopaikka" ei anna ymmärtää kuvasta yhtikäs mitään. Tarkoitus ei ole nipottaa pikkuasioista, vaan mielestäni kuvan nimi pitää johdattaa katsoja siihen olennaiseen mihin kuvaaja haluaa katsojan kiinnittävän eniten huomiota. Tässä tapauksessa voisi ymmärtää, että kuvan pelaaja on jotenkin "aitiopaikalla" tai ainakin etuoikeutettu. Hyväkin kuva menettää jotakin jos katsoja ei ymmärrä tarkoitusta. Lehtikuvissa on yleensä aina kuvateksti jolla on tarkoitus auttaa katsoja ymmärtämään kuvan sisältö.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.27 (75 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty