Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

missä mun elämä?

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Rasmus Lindholm

Annetut kommentit

Tässä kuvassa on sellaista alkuvoimaista fiilistä - suuri luonto ja pieni ihminen, kallio ja iho, tyyni vesielementti ja taivas/ilma. Peittävät/paljastavat lumenrippeet, peittävät ja paljastavat pipo ja kalsarit (?) luovat kuvan ideaa. Tuo horisonttilinja, joka hipoo pipoa pitää kuvan kasassa. Bueno.
Hieno kaikkinensa!
Jumankuikka!
tyylikäs

'Kanun bra.
Mitä toi niinku filosofisessa mielessä tarkoitaa kun ohjaat vasemmalla kädellä paksumpaa graniitti virtaa ja oikealla kädelle jotain ohutta haarautuvaa pikku virtaa.

http://khellstr.net/komentti.jpg
no niinku filosoofisessa mielessä se ei tarkota yhtään mitään. elämä on paksua ja sen sisältö ohutta haarautuvaa virtaa.. vem ska ...lla ikväll? TJAIK!
Ekhä tummaa tarvitaan oikeassa alakulmassa kummassakin suunnassa - itse olisin rajannut veke. Ja pipo saisi yltää horisonttilinja yli. Höghomen?
ajattelin rajaa sen tumman pois oikeasta kulmasta, mut mun mielestä oli parempi näin. hangostahan tämä, varisniemi.
Bra jobbat Rasse :)
Linjat vie katsojaan jolle maailma on auki vaan mitäs sillä teki. Vahva kuva. Ensin horisontin osuminen päähän ärsytti ja nyt kuvaa useamman kerran katsottua ja ajalla se on juuri se tekijä joka kutkuttaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.46 (37 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty