Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

A Journey Towards Freedom

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Jussi Eerola

Annetut kommentit

Hieno hieno hieno:)
Toimis taas huomattavasti isommin ilman kehyksiä, ainakaan noin massiivisia ja mustia.
Mun makuun nuo kehykset sopii, varsinkin aukean taustavärin kanssa, tai vuoksi... ihan miten vaan... Kuvan sommittelu on erityisesti mieleen, tykkäilen kovasti.
Minä pidän kehyksistä myös, samoin kuva itsessään on aivan loistava. Hyvä sommittelu, liikettä ja elämää, hyvä valo, sisältörikas. Tämän kuvan voisi nähdä National Geographicissa jonkin jutun yhteydessä.

Yleensäkään en tajua tätä vouhaamista kehyksistä tai niiden käytöstä. Kuva rajataan kehyksillä, erotetaan ympäristöstään omaksi kokonaisuudekseen. Tässä tapauksessa ympäristö on aukean harmaa tausta. Joskus kehykset myös korostavat sisältöä, kuten tässä kuvassa. Onko tämä kehyksiin puuttuminen jotakin sellaista, että ollakseen uskottava, on aina kommentoitava kehyksistä jotain? Tokihan tämä toimisi isommin ilman kehyksiä - siis kuva olisi suurempi - mutta mielestäni ei missään nimessä kehyksellistä versiota paremmin, ei ainakaan Aukean harmaata taustaa vasten. Kehyksten käyttö on perusteltua.

Erinomainen kuva, erinomainen aihe, hyvä toteutus, Jussille pojot! Mie tykkään.
Harvemmin annan vitosta, mutta nyt paukahti :)

Niin tosiaan ihmetyttää minuakin tuo kehyksistä meuhkaaminen. Eihän tässä mitään kehyksiä olla arvostelemassa vaan sitä kuvaa. Kehyksethän nimenomaan erottavat kuvan muusta sivulla olevasta krääsästä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.46 (41 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty