Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Penny pinching

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Tommi Rautiainen

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Tämä on yksi niistä harvoista teeman kuvista, joissa lama heijastuu - tässä ehkä jopa liiankin rautalangasta väännettynä :D Mainio kuva!
Tämä on taidokas valokuva. Lisäksi idea on hyvä. Hieman tuo kuvan nimeäminen on alleviivaava. Olisi auennut ilman kuvan nimeäkin. Hyvä otos. Juuri sopivan pituiseksi hetkeksi pysäyttävä, mutta kun tämä on katsottu, on idea jo vanha. Sitä toivoo näkevänsä jotain, johon on pakottava tarve palata uudestaan ja uudestaan. 3,5, joka pyöristyy neljään pisteeseen.
Vanha idea, joka toimisi myös suomeksi ja suomalaisella pennillä. Mutta mikä on kuvan oikeassa laidassa oleva metallinen esine? Yrittääkö se viedä kädeltä pennin? Miksi? Oksennuksen värinen duotone ei herätä kiinnostusta katsoa kuvaa.
Brittien 1 penny venyy sormien ja pihtien otteessa. Raha on vanha, mutta yhä käytössä tässäkin lamassa. Nyt laman ankeutta korostavat vain kuvan ankeat värit ja rahan ikä. Ehkä rosoisempi käsi ja kuluneemmat pihdit olisivat parantaneet lopputulosta. "Sentin venytys" voisi olla mielenkiintoinen aihe kuvaparille tai kuvasarjalle useiden merkitysten vuoksi.

Jään kaipaaman kauneuspilkkua.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.07 (46 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty