Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tulethan pian takaisin


-Mikko Kääriäinen

Annetut kommentit

voi, toisella on ikävä. Oot saanu tunteen kuvaan hyvin. Vai onko se ansio ton koiran... jaajaa. Mutta kaikenkaikkiaan tykkään.
suloista. olisin ehkä korostanut koiran "ikkunassa odottamista" rajaamalla vähän tiukemmin ylhäältä ja oikealta (ehkä jopa ikkunanpielestä) sekä reilusti väljemmin alhaalta (erotukseksi hiukan tavanomaisemmalle "ovella odottamiselle"). mainio foto silti elementtiensä osalta ei siinä mitään.
Jep, alempaa olisi kyllä voinut rajata. Oikealle jätin väljää siksi, että varmasti kävisi ilmi kyseessä olevan ikkuna.
Joskus puhutaan puhkipalamisesta mutta voiko joskus joku työ tai tausta olla liian musta? Mitä se on? Puhkipalamistako?
Oli kuva millainen tahansa, jos siinä on koiria tai salamantereita lutuisella ilmeellä, ovat nämä lässyttäjät kommentoimassa isoine pisteineen. Hop hoijakkaa. Kuvan nimeämisessä olisi lässytysastetta voinut nostaa laittamalla kaikkiin sanoihin Isot Alkukirjaimet.
Hehe. Sori vaan nimettömälle, että on tullu otettua eläimestä kuva. Koetetaan ens kerralla saada nimeen vähän enemmän lässytystä. EDIT: Niin joo, ja alivalottuminen on se puhkipalamisen vastakohta tietty.
Lässyttämisen uhallakin pitää todeta että tällä lailla esitetty koira saa minunkin sympatiat, vaikka pelkäänkin koiria. Hieno kuva. 4p.
Rajausta olis kannattunut miettiä vähän enemmän, samaten koira vähän liikaa hukkuu mustaan taustaansa.
On tämä silti mukava kuva johon on saatu hyvin koiran odottava ilme ja vaikka sanoisittekin lässyttämiseksi niin komea koirahan tuo on.
En silti arvostele koiraa vaan kuvaa!
Jep, kuvaa pitääkin arvostella. Bongasin tuon koiran eräässä lähiössä Riiassa (silloinen asuinpaikkani) bussia odotellessani. Näky oli sen verran hauska, että aloin kaivaa laukustani superzoomiani. Ennätin ottaa kuvan, mutta rajaukselle tosiaan jäi toivomisen varaa, malttamaton kun olin.
"alivalottuminen on se puhkipalamisen vastakohta tietty."

Jos tarkkoja ollaan niin puhkipalamisen vastakohta on tukossa ;)
Ylivalottuneen vastakohta on alivalottunut :)

(ja koittakaa nyt ottaa sit ihan huumorin kannalta toi totuus =D )
Hyvä meininki! Rajausta tää kuva kyllä kaipaa suuntaan taikka toiseen. Ja oishan tälle tiukemmankin nimen voinut antaa niinkuin tuo munat..., anteeks nimetön jo valistuneesti huomautti! Pidän!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.98 (47 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty