Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Uusi mekko

Tällainen omakuva.
-Marianna Purhonen

Annetut kommentit

Hyvä kuvapari. Valaistus on mielestäni onnistunut hyvin, varsinkin oikeanpuoleisessa kuvassa.
Joo. Mää kans tykkään tuosta valaistuksesta. Hienoa kontrastia. Tämä kuvapari olisi ollut kyllä ehdottomasti kärkisijoilla tuossa tämän kuun teemassa.
Hyva muuten, mutta mikset katso ompelukseesi vasemmassa kuvassa? Se on oikeastaan ainut, mika hairitsee. Asetelma hyva: ompelukone latkasty keittion poydalle, koska muualla ei ole tilaa. Mekon sovituskin tapahtuu keittiossa. :) Opiskelijameininki tulee mieleen... :)
Kiitos tähänastisista kommenteista. Myöhästyin tuosta teemasta, kun kamerakin oli korjattavana. Vas. kuvassa on tuumaustauko, vähän niinkuin oikeassakin on :) Ja todellakin on opiskelijameininkiä, ompelukoneen lisäksi ruokapöytää tukkii vielä saumuri ompelutöiden ollessa kesken. :)
Valo tekee vasemmanpuoleisesta kuvasta hiukan sekavanoloisen, mutta taas samalla se näyttää kovin aidolta. Hyvännäköisen harmaasävyvedoksen olet tehnyt. Asiallista meininkiä, kun omakuvapuuhailujen vaatimaa syväterävyyden runsautta on kompensoitu korostamalla kohdetta valolla - näin se homma sujuu! =)Kyllä minä tykkään kovastikin.
Maallikon silmin kolttukin näyttää istuvan omistajalleen.
Jotenkin tuntuu, että valaistus on sen verran pääroolissa, että varastaa huomion kaikesta muusta. En tiedä, onko se hyvä juttu, mutta ihan onnistunut kuvapari. Hieno fiilis.
Toimisiko paremmin, jos kuvien paikkaa vaihdettaisiin?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.37 (60 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty