Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Usva


-Sami Heiskanen

Annetut kommentit

Upea, silta näyttää tulevan suoraan tyhjyydestä.
Varmasti hieno hetki ja näky silmillesi kuvauksen aikana, mutta sommittelu ja rajaus jättävät vähän tylsäksi. Etualan kivet häiritsevät, silta kaatuu epämiellyttävästi päälle ja lyhtypylväs vetää paljon huomiota, mikä ei häiritsisi jos se olisi paremmin sijoitettu..
Minusta tama on sommitelmaltaan tyylikkaan yksinkertainen - mutta kuitenkin vahan tylsa tuo vasen puolisko varsinkin. Minun paalle silta ei kaadu. Etualan kivet on toisaalta ihan ok tuossa...
Itse pidän siitä, että toinen puolisko on "vain" tyhjää aavaa vettä/taivasta. Etu alan kivet kyllä hieman laskevat kuvallista arvoa, mutta joka tapauksessa todella hieno kuva.
Kivistä samaa mieltä muiden kanssa, mutta muuten aivan älyttömän hieno!
Samoilla linjoilla aiempien kommenttien kanssa. 4p annoin. Lyhtypylväs on minun mielestä ihan hyvässä paikassa, ja sumuun piirtyvä varjokin on kiva yksityiskohta.
Hieno kuva mutta olisit vaan könynnyt tuonne kauemmille kiville ja sit tuon lyhtypylväänkin olisi mun mielestä voinut poistaa. Tykkään kyllä muuten.
Sumu?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.15 (72 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty