Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lama

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Kimmo Grönholm

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Tavallaan hyvä rinnastus, mutta arvaan tämän naisen ottamaksi. Totta kai sitä mies kaipaa hienompaa venettä, mutta todellisuudessa veneilyssä, ja eritoten kalastuksessa, kyse on rauhasta. Ei sinne tarvi raahata perhettä kotiin kinuamaan. Ei ihan lama-teemaan, mutta jonnekin miehiseen sopukkaan tämä kuvapari kolahtaaa. Siitä kolme pistettä.
Nyt on aikaa onkia
aikaa matoja tonkia.
Antaa linnunlaulun soida
on aika unelmoida.

Kiitos Tony, tää lomautettu vosu kiittää. ;)
T. Kuvaaja


Hm, itse menisin mielummin ongelle tuolla kellurenkaalla(?) kuin tuon alakuvan paatilla. Nimim. kalassa min. 3 kertaa viikkoon... eli ei ehkä minua varten tämä.
Kiitoksia Antti Hoivala kommentista.
Alimmaisen kuvan oli tarkoitus kertoa haaveista ja uskosta parempaan huomiseen. Ei toki parhaasta kalastuspaatista. Eihän noista kumpakaan sovellu kalastukseen, sillä oon minäkin kalapuikkoja syönnyt. Jollekin se voi tietysti kertoa vaikka ettei kauppa käy, ei ole ostajia. Saa toki nähdä miten vaan. Sinä Antti näit ettei alimmaisen kuvan huvialus sovellu kalastukseen. Ei sekään ole väärin, vaikkakaan en sitä yrittänyt viestittää.

Ylempi kuva ehkä taas kertoo, että kun ei oo töitä niin voi ainakin kalastaa ja nautiskella luonnosta ja haaveilla paremmasta huomisesta. Tai ukko miettii ja tirskuu että naapurin Martti, se pölvästi osti lainarahoilla kalliin huvialuksen ja nyt joutui työttömäksi. Kohta se myy sen halvalla mulle.
Toivottavasti kuvat välittää edes jotain, vaikka että kuvat on näin laman aikana pahuksen huonoja ja halpoja, semmoista Tiimarikamaa.
No, nyt kuva on ainakin puhkiselitetty.
Okei, saa tulkita miten tykkää, saa viitata kintaalla koko kuvalle ja vaikka koko teemalle.

Sorry, kynä vaan lähti käsistä.

Mietin olisiko ylin kuva riittänyt. Kun on lama, niin ruoka pitää hakea itse. Välineisiin ei oo rahaa panostaa, puhallettava kanootti riittää. Saa kalaa pöytään. Monella ei sitäkään.
Tuo oli hyvä Liisa. Tai hyvä ja hyvä, mutta semmonen mitä itse olin alunperin ajatellut.
Eli alunperin meinasin lähteä ainostaan tuolla ylemmällä kuvalla liikkeelle. Mutta kun se oli niin pahuksen surkea laadultaan isossa koossa, niin päädyin ratkaisuun bee, eli otin toisen kuvan avuksi ja aattelin, että kyllä se voisi myös tukea toista kuvaa ja antaa vaikka lisää vaihtoehtoja ihmisten ajatusmalleihin.
Terv. Kuvaaja
Olisin laittanut kuvat toisinpäin. Ensin haave. Sitten todellisuus. Joka ei välttämättä ole huono.
No, kun meinasin jotta äijä olisi upottanut haaveet syvyksiin ja miehen katsekin ohjasi laittamaan noinpäin.
Toisinpäin omasta mielestäni tuo huvialus olisi tippumassa ukon päähän.
Mut arvostan toki täysin oikeutettua mielipidettäsi.
T. kuvaaja
Kalareissuille ei saa toivottaa onnea, joten pitkiä siimoja sitten, kyllä ne päivät niinkin kuluu.. ja kamera messiin, niin hyvä tulee.. kaikesta.
Kuvapari on mielenkiintoinen, yläkerran ukko sympaattinen:)3p.
Mukava kontrasti kuvien kesken. Oisin ehkä tykännyt jos ylemmän kuvan kaveri olisi ollut etumus kuvaajaan kohti, tai vaikka profiili. Ylempi kuva vaikuttaa myös snadisti tärähtäneeltä tai turhan pitkällä valotuksella. Alempi kuva on laadultaan ns. "messulaatua". Sori Kimmo 3p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.31 (39 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty