Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Yön syliin


Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Antti Partanen

Annetut kommentit

Kaunista, kuva ja kohde. Linjoja, muotoja ja ajatuksiakin :)Ja iso plussa siitä ettei kuvan etualalla ole isoa kiviröykkiötä ja pitkän sulkimen aaltoja. 5p.
Hieno kuva, joka paranisi korjaamalla laajiksen aiheuttama vääristymä.
Harvinaisen upeita sävyjä ja muotoja maisemakuvassa!
Pitkä valotusaika on blurrannut kuvaa sieltä mistä pitääkin ja jättänyt teräväksi sieltä mistä pitääkin.
Hieman häiritsee vasemman laidan nuupahtaminen.
Ja vielä kotiseuturakkaudesta lisäpisteitä. Piti heti tarkistaa mistä oot, kun maisema näytti tutulta. Kauniisti olet kuvannut.. todella.
Miksi ihmeessä valitsit tämän kuvakulman kun parempiakin olisi ollut saatavilla?
Kuva kaipaisi myös jonkun kiintopisteen nyt tyhjä ja tylsä.
"Miksi ihmeessä valitsit tämän kuvakulman kun parempiakin olisi ollut saatavilla?"

No jaa, mun mielestä tuo näytti ihan hyvältä. Mun vanha Slik Master ei taivu spagaattiin, ja tän otin sen alimmalta korkeudelta, vaikkei ehkä uskois. Korkeammalta tuskin näyttäis paremmalta, matalammalta otettuna ehkä.

Vai tarkotitko eri suunnasta kuvaamista, enemmän vasemmalta kamera oikealle suunnaten vaikkapa?
Oikein hyvä kuva. Hyvin on saatu hetki vangittua (tai voiko 20s hetkeksi sanoa ;)). Seesteisen kaunis kuva.
hui. meni kylmät väreet tätä kuvaa katsellessa. hieno hetki ja hienosti vangitut muodot.
Nättiä on! Kamerakin on oikeaa merkkiä ja mallia :P
tästä ei selviä mittasuhteita :)
Nelonen ihan mukisematta.
Heh, oon ennenki pistäny merkille, että Joni on PENTAXin leirissä samalla rungolla varustautuneena, joten ilmankos häneltä löytyy hyviä kuvia :-). Joo en oo Canonin "pölynimureita" kaivannu, ja Nikonin rungoista taas ei löydy kuvanvakaajaa.

Mittasuhteet taitaa tosiaan jäädä hiukan epäselviksi, ellei hoksaa mitä tuossa ihan keskellä on: jonkunlainen pikku leväklöntti. Kas kun kukaan ei oo sanonu siitä mitään, mä kun oon moneen kertaan tuon viime syksyn jälkeen miettiny, onko se häiritsevä vai pikemmin se kaivattu kiintopiste...
Kaunista.
huikaiseven hieno
Kaunis kuva, mutta liikaa samaa sävyä, ja mikään kuvassa ei herätä kuitenkaan voimakkaita tunnereaktioita. Mutta rauhoittava ja maalausmainen. ok. 4p
Katos vaan: kirjautumattomana katsoessa aattelin, että tossa edellähän on hyvä kommentti, asiaa. Kukahan sen on mahtanut laittaa... aika yllätys oli, kun sitten kirjautumisen jälkeen näin nimen: velipoikahan se. Mutta hyvä kommentti se on siltikin... Ja kiitoksia muillekin kommentoineille.
hienoa!
Hienosti menee mittakaava sekaisin. Ekalla silmäyksellä tuli mieleen, että kuva on otettu jostain 100m korkeudesta ja alalaidassa olisi jotain jokisuison hiekkasärkkää. Tämä siis hyvä asia. :-)
Komea otos, Antti!
"Hienosti menee mittakaava sekaisin. Ekalla silmäyksellä tuli mieleen, että kuva on otettu jostain 100m korkeudesta ja alalaidassa olisi jotain jokisuison hiekkasärkkää." Tuo olikin mielenkiintoinen huomio, en ollut ollenkaan hoksannut katsoa kuvaa tuolta kantilta. Kuvan alaosan voisi tosiaan kuvitella noin, ja aika huikaiseva mielikuva siitä silloin tuleekin. Harmi vaan, että nuo horisontin saaret eivät oikein sovi siihen mielikuvaan, ne kun sijaitsisivat toisella tavalla 100 m korkeudesta katsottuna.
Komee on.. Minusta tuo laajiksen aiheuttama vääristymä ei ole haitallista... eikä kyllä tee kuvasta huonompaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.68 (95 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty