Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vakava


-Juha Alakarhu

Annetut kommentit

Hyvä sävykkyys ja sommitelma. Tausta on hieman epätasapainoinen vasemman ollessa oikeaa vaaleampi ja "yksinkertaisempi", olisi saattanut olla erinäköinen jos olisi käytetty hieman pienempää aukkoa ja saatu joitakin yksityiskohtia taustastakin esiin (tosin se olisi voinut pilata kuvan tunnelmaa :-) Hyvä kuva josta minulle tulee Vakavan sijasta mieleen Utelias. Laitan 4p.
silmät, suu, räkä, pään muoto, hiukset... Söpö, tosi söpö. mietin voisko rajaus olla tiukempi mutta ei välttämättä... Mä laittasi nimeksi Surunäytös. se seuraa kadulla jotai kahakkaa. minusta tausta on hjuva..
Hyvä sommittelu, riittävä terävyys, MV toimii. Ilman kontekstia herättää paljon kysymyksiä, joihin vastausta etsii helposti samakaltaisten kuvien viitekehyksestä (asenteellisuutta?).
Hieno kuva, äärimmäisen sisältörikas! Itse olisin yrittänyt kääntää kameraa hiukan niin, että tuo valkoinen seinä (?) olisi jäänyt kuvasta pois ja taustalle tullut enemmän tuota tummempaa aluetta, jota näkyy oikealla. Tästäkin huolimatta todella upea. Oikean olkapään puhkipalaminen häiritsee aavistuksen, mutta ei kuitenkaan liikaa. Noin yleisesti pidän rajauksesta ja sommittelusta, samoin mustavalkoisuus sopii tähän kuvaan todella todella hyvin. Ei voi muuta sanoa kuin, vauh!
Tekee kamalasti mieli kaivaa nenäliina taskusta... kiva kuva on.
Hyvä kuva.. valkoista hieman pois vasemmalta niin VAU!
Edellisiin kommentteihin on helppo yhtyä. Hyvä kuva omassa genressään. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.2 (46 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty