Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

puolipuu

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Kari Erho

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Horisontti vinossa :/
Erittäin huono kuvanlaatu rokotaa pisteet.
Kyllä tämä on erittäin hyvä kuva heikkouksistaan huolimatta. Heikkoutena pidän erityisesti sitä, että puun latvuksen alaosa ja meren horisontti leikkaavat vasemmalla ikävästi, jos olisi kyykistynyt niin olisi saanut ehkä kaistaleen valkoista puun ja meren väliin kauttaaltaan, selkeyttäisi mielestäni. Lisäksi puun soisi olevan keskellä. En ymmärrä mitä Harry tarkoittaa "huonolla kuvanlaadulla".
Olisin itse ehkä yrittänyt varioida tätä edemmän... esimerkiksi kuvata vähän kauempaa niin että puu olisi kuin merestä kohoavat vihreä aurinko. Ihmiset olisi myös voinut sommitella sateenvarjon alle kiinnostavammin. Horisontti voi olla hankala saada suoraan, sikäli jos tämä on ainoa kulma mistä puu näyttää noin symmetriseltä... tietenkin sitä puuta voisi yrittää työntää alhaalta varresta enemmän linjaan tai vetää jollain köydellä suoraksi :D
Kyllä tämä vähän näyttää siltä, kuin olisi kuvattu kännykkäkameralla.
Tämähän on oikein kiva kuva! Jännästi koristeleikattu puu. Ei pidä liikaa kiinnittää huomiota tuohon horisonttiin, kun pääosassa on tämä vihreä puolipuu. Vaikea tätä on sommitteluilla parannella. Joskus pitää vain ottaa maailma sellaisena kuin se tarjoutuu. Annan arvosanaksi hyvä.
Mielestäni kuvassa on huono laatu. Ensinnäkin taivas on kauttaaltaan palanut puhki, enkä näe selkeätä tarkennuskohtaa missään. Kontrastia ei ole juuri nimeksikään, sekä tuo kuvan vinous häiritsee.

Näin digitaaalisena aikana olisi voinut koittaa ottaa useampia kuvia -ei se maksa kuin vaivaa, sekä kuvata muutama ruutu eri vinkkelistä & jos kuvassa käytetyssä pokkarissa löytyy manuaalisäätöjä, niin hieman olisi voinut alivalottaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.55 (47 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty