Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Grow green

Muuttamaton.
Malleina Niko Turunen ja Wilhelm Blomberg.
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Julius Koivistoinen

Annetut kommentit

Epäileväiset hajotkaa, sillä kuva on oikeasti muuttamaton. Katsokaa vaikka: http://www.flickr.com/photos/zauron/3474025270/
Mukava nähdä täällä tällaisia kuvia, siis kuvia joita on suunniteltu ja joiden ottamiseen on nähty vaivaa. Hyvä idea ja onnistunut toteutus :)
Joo. Tämä kuva on onnistunut väreissä, sävyissä, ideassa, toteutuksessa ja sopivassa hulluudessa :) Turha tästä on mistään rokottaa, mutta läiskäsin silti "vain" nelosen.
Toteutukseltaan onnistunut kuva. Huumori ei ole helppo laji. Jos kuva muikoiluttaa, niin se on plussaa.
Onpahan vain joku kateellinen käynyt tällekin ykkösiä napsimassa.
Viljami Kukkavuori on kai tuo kastelukannun käsi. Tämän kun näki, niin heti alkoi naurattamaan. Tosi hauska kuva. Ja ei tuosta voisi pahaa sanoa vaikka haluaisi, koska kaduttaisi kuitenkin jälkeenpäin. Tiss is hjuumor!
5p ihan selkeesti. loistava idea todellakin. tosi tosi uudi idea ja loistava toteutus hei ihan oikeesti. tosi OIVALLINEN :D! tosi hyvä.
Näin sitä nykyajan lapsia kasvatetaan laatikoissa.

Kaikki oikeastaan toteutus mukaanlukien ihan hyvää tasoa, mutta jokin pieni kruunu puuttuu. En tosin tiedä mikä.
Hillitön kuva ja samalla sillä on sanoma. En vain saa puettua sitä sanoiksi nyt, ehkä myöhemmin se tulee. :)
Julius..emme hajoa.Mistä olet noin keisarillisen nimen saanut? laajis vääristää kasvoja,mutta mukava erilainen kuva
Kiitokset tähän asti kommentoineille!

Nimetön (edellä kommentoinut), nimi keksittiin itse Wilhelmin kanssa. Sillä on kaksi merkitystä kerralla: "Kasvata vihreää" ja "Kasva vihreäksi". Eikä se laajis nyt niinkään paljon edes vääristä kuin saattaisi luulla. Kuva-alan sivuthan tuossa vaan taipuu, mutta kasvot olen sentään pyrkinyt pitämään kuvan keskustassa.
hauskahan tämä. kenties vähemmällä laajiksella naamari ei olisi noin venynyt.. hyvää settiä sivuillasi myös.. (ps. saa kai sitä ihminen epäillä hajoamatta :))
Makea idea ja toteutus. Kuten Jari jo totesikin, pikkasen lisää putkea ei olisi haitannut, tosin nyt laajalla saa mukaan hauskaa komiikkaa (pysyy tytön nenä pyöreänä :). Erinomainen valon ohjaus näinkin vahvasti vastavaloon kuvattuna, näyttäisi että lisäsalama on ollut kameran alapuolella(?). Olisin rajannut kannun kaatajan käden piiloon mutta ei se nytkään ole synti. Tykkäilen 4 pisteen edestä.
Kiitos kommentistasi, Tomi. Valonlähteitä auringon lisäksi tässä on ollut käytössä neljä kappaletta. Kukin voi itse päätellä missä mikäkin on, vaikka on ne todettu aiemmin linkitetyssä setup-kuvassakin. Kannusta vettä kaatavan henkilön käsi on esillä siitäkin syystä, että sen puuttuminen voisi virheellisesti viitata harvinaislaatuiseen levitoivaan vesikannuun. Se olisi jo pelottavaa!
En muuten tiedä miten siinä onnistuit, mutta määrittelit juuri Nikon tytöksi. Loistavaa. ;)
Tämä on kyllä mukava mutta olisi kanssa tosi hieno ollut jos ihmisen pää olisi ollut vesisuihkun alla enempi. Tai siis vettä tulisi enemmän päälle. :---)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.81 (129 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty