Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Jännite


-Auri Tuupanen

Annetut kommentit

Vau, pennun ihaileva katse, haluaisin tuon kepin, haluisin olla kuten toi iso koira... Ja isomman valpas katse, et muuten ota tätä. Ihana kuva. Kerrassaan loistava. Kumpa noi omat pennut kasvais niin, että päästäis ulos...
Hyvä sommittelu ja juuri oikea-aikainen laukaisu. Tämmöinen vaatii työtä ja vielä enemmän onnea, koska siinä on kaksi koiraa, ja molemmat onnistuneet. Hyvällä kuvaajalla on myös onnea, tässä sen näkee, mutta toki myös tilannetajua. Joo, tuli vielä mieleeni tuosta Liisan kommentista Tuntemattoman Hietanen Mäkilälle: "Ann ny ees yks silakk"
Todella, hyvä kuva :) kyllä mieltä hellyyttää kun kummankin korvat ovat luimussa.
Kumpikin vähän epä-varmoja mites tästä tilanteesta selvitään. En ole valokuvaus asiantuntija, mutta pidän tästä kuvasta ehdottomasti.
Koirakuvaksi hyvä, kiva tunnelma.
Mulla on varmaan koiravihaajan leima täällä, mutta saan kai minäkin tästä tykätä. :)
Kuva kelpais Tiimarin postikorttiin tai Anttilan pikkujulisteeseen - ja alareunaan joku ilmeisiin sopiva naseva teksti. :)
Upea!
Kiitokset kommenteista ja pisteistä, oon positiivisesti yllättynyt lemmikkikuvani vastaanotosta :)
Olen tätä kuvaa katsellut pitkän tovin ja nautiskellut sen sisältämästä- nimenmukaisesta- jännitteestä. Hyvin on hetkessä muuttuva tilanne saatu taltioitua. Koiraihmisenä vastaavia hetkiä kokeneena tietää, että kohta todennäköisesti tulee kepin haltijalta pari valittua urahdusta ja silloin haikailija singahtaa muutaman sivuaskeleen takavasemmalle. 5p.
Kun on aikoinaan omistanut pari rotikkaa, niin voin käsi sydämmellä sanoa, että ei voisi kuvaaja enää paremmin taltioida tuollaisen tilanteen jännitettä.

Mahtava kuva.

5p.
Kiva aihe ,mutta järkyttävä valo
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (62 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty