Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Eteneminen

Monesta eri kuvasta kasattu iso pläjäys.
-Samu Sinervo

Annetut kommentit

Hyvin koottu, vähän tumma kenties. Huonopuoli on se että jokaisessa on jalka lähes samassa asennossa, joten kaveri näyttää pomppineen eteenpäin yhdellä jalalla :) sävyt ja muut kohdillaan jalat ei.
Liikaa muokkauksen makua.
Tässä on tyyliä. Omituisesta tunnelmasta plussaa.
mielestäni hyvin kasattu, tosin kuten Jari jo ylempänä sanoi, samat jalkojen asennot häiritsee. Muuten varsin tyylikäs kuva, ehkä taustalla saisi näkyä jotain. Eikä todellakaan liikaa muokkauksen makua.
Kiiltokuvasotilaita...
Oli pako pläjäyttää vitonen kehiin, sillä lopputulos on upeaa katsottavaa.

Kelpais johonkin pienoismallimyymälän ikkunajulisteeksi koska vaan.
Juu tunnelma on omituisen kiva, ja kuva yleensäkin! Mutta jotakin noottia jo mainittujen jalkojen lisäksi. Näin paljonkun on nähty puvustuksessa vaivaa niin ois voinu poijat pistää maassa kierien. Itsellä ainakin tökkäs heti silmään että vaatteet on kun suoraan kaupan hyllyltä.
Joo, pienoismallikuvamyymälän ikkunamainos. Jos joku noista edes kompastuisi, tulisi mielenkiintoa heti huomattavasti lisää. Kyllä tämä arvostelu on helppoa, kuvan tekeminen ei välttämättä ;)
Kyllä 5 pistettä ropsahtaa, ihan helposti! Noi jalkojen asennot kyllä vähän häiritsee, mutta tunnelma on mahtava, se kompensoi.
Komeaa työtä!
Etummaisen kaverin ilme on kyllä kymppi. Hieno kooste.
Vaikka tuo jalkojen asento onkin vähän kömpelö, niin onhan tämä silti aika komeaa työtä!
Kiitoksia paljon kommentoijille ja pisteyttäjille!

Itsehän olin aluksi kovin tyytyväinen tähän tuotokseen, mutta täytyy tunnustaa että rupeaa pikkuhiljaa nakertamaan nuo jalkojen samankaltaiset asennot. Pitänee seuraavaan versioon askarrella vähän erilaista settiä. Itsekin pistäisin oikein mielelläni mallit rymyämään puoleksi tunniksi ojanpohjalle jotta saataisiin autenttinen lika pintaan, mutta ei aina kaikkea voi saada. :o)
Olisin vastannut viestiisi, mutta olet ilmeiseti kieltänyt ne?

Mistä sellaista vapaata matskua siis saa?
Ompa muovinen,mutta hyvääkin löytyy
Onhan tässä tuota muovisuuden tuntua, itse tosin näen sen enemmän sellaisena teatterihenkisyytenä. Kuva ei yritäkkään uskotella olevansa aito tilanne mutta onnistuu luomaan tunnelman idän aroilta. Tuo jalkajuttu on todella harmillinen muuten hienossa kuvassa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.41 (80 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty