Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aamulla huhtikuussa


-Mika Hietanen

Annetut kommentit

Teknillisesti ja värimaailmaltaan erinomainen kuva. Jotain tästä kuitenkin uupuu, mutten äkkiä keksi mitä. 3p.
Diagonaalisommitelma tuo kuvaan dynaamisuutta. Eikö alavirran sävyjä todellakaan ole muunneltu?
Kiitos kommenteistanne. Sävyjä ei ole muunneltu, mutta pitkän valotusajan vuoksi kuvan highlightseja on kuvankäsittelyohjelmassa tummennettu. Ja pienentämisen jälkeen hieman terävöitetty. En ollut ihan varma, meneekö muunneltuun vai muuttamattomaan kastiin.
Kuulostaa muuntamattomalta. Kyllä varjot ovat sinisiä!
Janin mielestä jotain puuttuu, niin minustakin. Ja se on kuvakulma: alempaa kuvaamalla vesiputousta olisi saatu kuvaan enemmän ja näin syvyyttä lisää. Nyt loppuu kuin seinään.
Mukavasävyinen kuva. Samaa mieltä Raimon kanssa; kuvakulma saisi olla "alempaa".
Täysin päinvastaista mieltä kuvakulmasta. Alempaa kuvaaminen tekisi sommitelmasta latteamman. Nyt putouksen linja kuvan poikki on mukavan jyrkkä ja roiskeiden jälkeen jää sopivasti liikkeen rauhoittavaa tilaa. 3p.
Edelleen kiitos kaikille kommentoijille. Lisääkin rakentavaa palautetta mahtuu mukaan. Katsoin oikeudekseni poistaa ne muutamat tähän kuvaan liittymättömät puheenvuorot. Johtuisikohan varjojen sinisyys polarisaatiosuotimen käyttämisestä kuvatessa? Täytyypä vielä käydä paikalla tutkimassa se alempi kuvakulma.
Minusta tuo vasen ylakulma on suuressa ristiriidassa kuohujen harmonian (?) kanssa ja rikkoo sen. Jos ois tuo putoava vesi ja kuohut (eli siis tuo "kolmio" pois tuolta kulmasta), niin taa menis tajunnan rajyttavat-kastiin ja taydet pojot ois taattu. Ihan ok taa on nainkin. :@)

Suosittelen katsastamaan alemman kuvakulmat, jos on mahdollista kayda paikan paalla uudestaan. En kuitenkaan olisi ehdottomasti sita mielta, etta se olisi parempi.
vasen yläreuna ei oo upee mutta kun näin oikean alareunan nii tuli sellanen Woow. Tää on hieno kokonaisuus. 4p.
Minä kyllä pidän tästä, ehkä kuvakulma vois olla jotenkin toisin, mutta kyllä tää näyttävä kuva on tälläisenäänkin.
Kaunis tämä on.
Vieläkin kiitoksia pisteytyksistä ja viimeisimmistä kommenteista. Tutkailin vielä tästä ottamani kuvat ja kyllähän niissä oli yritystä monestakin eri kuvakulmasta, mutta tämä tuntui parhaalta. Alempaa otettuna mukaan tuli väkisinkin vastarantaa, mikä ei oikein sopinut. Enemmän oikealta otettuna kuva latistui kovasti. Riina, en oikein tiedä, millä tuon kolmion vasemmasta yläkulmasta voisi pois saada. Ei ainakaan rajaamalla. Ehkä se kuitenkin puolustaa paikkaansa kivikasan vastaparina?
hieno.kauniit värit.
Ei sita kolmiota oikein sielta pois sais, jos meinais sailyttaa kuvassa nelja kulmaa ja rajauksen suht jarkevana. Mutta esim. jossain luontomatkailuesitteessa sais, kun haalistais ton kulman ja laittais sen esittelytekstin siihen kulmaan. :) Heh, on siinakin idea, heh. :)

Mutta etta jos ois alemmasta kuvakulmasta otettu, niin siina jais oletettavasti nuo kauniit kivet ja kuohut vahan piiloon ja ne on tassa kuvassa se paras juttu.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.96 (51 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty