Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vesillä


-Raija Manz

Annetut kommentit

Hienot sävyt ja upea valo:)
Hieno kuva ja loistavat sävyt, horisonttiin kaipaisin hieman enemmän tarkkuutta. 3p
Mikä linssi? Veden pinta on häiritsevän kaareva.
Kuva on pokkarilla otettu, linssistä ei siis hajuakaan... =) Ja pakko myöntää, että kaarevuutta en ole aiemmin edes huomannut!!!
Hieno! Jos jotain muuttaisin, niin koittaisin saada nuo "portaat" varjoissa paremmin näkyviin, lisäisivät kuvan kiinnostavuutta entisestään.
Kolmiulotteista vaikutelmaa! Ihan hyvä kuva, mutta varovaisena HDR:nä olisi varmasti upea. Nyt liikaa harmautta ja suttuisuutta.
Hyvä kuva kokonaisuudessaan. Mitä Kari tuossa sanoi veden pinnasta, niin minusta tuo kaarevuus juuri sopii kuvaan. Sellaisai kuvia joissa vesi on täysin tyyni näkee muutenkin niin usein. Itse olisin hiukan tiivistänyt rajausta, koska nyt tuo oikean puolen musta alue syö aika paljon kuvasta. 3p
hyvät värit! ja kangastukset 5p
Mun mielestä tässä nimenomaan ei ole hyvät värit, vaan lievästi samaa ongelmaa kuin joissakin aiemmissakin kuvissasi, hiukan liikaa vihertävyyttä taivaalla siis. Epäilenkin, että näyttö, jolla kuviasi säädät, ei ole värien osalta kohdallaan. Ja kuvittelisin, että pilvissä on livenä ollut kirkkaampia värejä, nyt kuvassa on ikään kuin ohut harmahtava kalvo, mistä tuossa ylläkin mainittiin.

Enkä myöskään tykkää noista vasemman laidan veneenaalloista, ne kun rikkovat rauhallista vedenpintaa kaunistamisen sijaan.

Edellinen joenrantakuvasi oli minusta paljon parempi, hyvin tunnelmallinen ja sävyiltäänkin osuva (vihertävyyttä ehkä siinäkin, mutta se sopi yleisilmeeseen), vaikka pisteet näyttäisivätkin kertovan toista...
Kiitos Antti, yritän viimein saada värit kohdalleen, aukeassa oli jokin aika sitten linkki, pitää se etsiä uudelleen. Huomasin vihreyden työkoneella, kotona tosiaan näyttää toiselta.
Itse taas tykkään noista aalloista, tuovat jotenkin eloa kuvaan, mutta se kai on makuasia.
Oikealta tosiaan vois vähän nipistää, senkin huomasin vasta Janin kommentin jälkeen... =)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.56 (79 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty