Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Alppimaisema

Kuva isompana: http://tinyurl.com/ncwylp
-Joonas Kupiainen

Annetut kommentit

No on kyllä. Näyttää melkein enemmän maalaukselta, kuin valokuvalta. HDR tai joku? Kyllä tälle melkein tekisi mieli vitonen antaa. Mutta annan vaan nelosen, kun jätit tuon roskan tuonne pilveen. (voi se olla supermieskin tai joku, mutta häiritsee silti)
Hyvä kun huomasit :) Poistin roskan. Niin ja ei ole HDR vaan yksi valotus.
Jaa, no kummallisen hyvin on alueelle mahtunut. Myönnä pois, jotain oot tehnyt:-)
Tottakai oon tehnyt ;D Laitoin Lightroomin hikoilemaan ja käytin hieman liikaa aikaa ;)
Jaha Joonas on käyny kuvailemassa :)
Hyvähkö kuva itse olisin antanut valoa LR:lla lisää alaosaan, sieltä löytyy aika paljon lisää sävyjä ja väriä, nyt on hiukan jäänyt maisema niiltä osin pimentoon.
Samoin " puhdistanut" sinistä taivasta, mutta saattoi se olla tuonkin näköinen sininen, mutta vois sitä hiukan kaunistella :)
PS. Oranssin saturatiota kannattaa pudottaa aika reilusti, niin tuon lumen ja pilvet saisi valkoisemmiksi, ja samalla sininenkin hiukan puhdistuis.
Musta taas on hyvä, että tässä ei ole menty aivan liiallisuuksiin. Pyöritään ehkä juuri siinä rajalla. Ainoo mitä tulee mieleen ja mitä voisi kokeilla, on antaa varovasti sinistä filsua. Voi olla toki tää surkee duuni näyttö, mutta näyttää menevän hiukan liikaa keltaisen puolelle.
Kaikki on suhteellisen täydellistä :) kiinnostaa kovasti miten näkymää pääsit ihailemaan? ajoitko autolla? olisiko tonne siis taviksella mahdollisuudet helposti?:)
Matterhorn, yksi kauneimmista ja varmaan myös kuvatuin sveitsin vuori... Hissi vie ylös, toki kiipeemälläkin pääsee... =)
Toi menee ihan sandaaleilla polkua pitkin käppäilemällä jos on jonkinlainen peruskunto. Ei siis tarvitse minkäänlaista kiipeilykokemusta. Kuvauspaikka oli muistaakseni noin 2200 metrissä, eli Zermatista 600m ylöspäin.
Ei kuitenkaan ihan varvassandaaleilla ;)
Ehdin jo kuvaa maalaileen sun paksunahkaisista varpaista... =D
Kiitos Juha Pekan ja Teemun vinkeistä. Vaikka haluankin, että lumen ja pilvien sävy on tässä kuvassa hieman tavallista lämpimämpi, niin keltaista ja punaista oli silti hieman liikaa. Värejä on nyt korjattu ja lämpöäkin on vielä vivahde jäljellä.
Hieno maisema ja vieläpä hyvin taltioitu.
Lähetä mulle, Raija! Kyllähän tuolla varpaansa helposti kolhii, joten eiköhän vaelluskengät ole asiallisempi valinta :)
Todella hieno!
Itsekin tuli Sveitsissä kuvailtua näitä, mutta ei kyllä näin hienoa otosta kortille tallentunut. :-)
5p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.75 (67 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty