Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

maaaliii

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Lasse Huittinen

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Joku kohta motkottaa siitä, että kuvaahan tässä pitäisi arvostella, eikä nimeä, mutta toisin nimettynä en etsisi siitä sitä maalia. Itse kuva ei välttämättä ole niin kovin huono. Nimi yrittää kertoa kuvasta jotakin sellaista, mitä siinä ei ole.

No, onhan tuossa poika, joka laukoo maalin ja siitä maalista näkyy jopa yksi tolppa (soisi näkyvän maalin kokonaan) - mutta tarkennus voisi olla joko poikaan tai maaliin. Katse hakeutuu kuitenkin noihin teräsuojiin, kaikki kentällä tapahtuva on taustaa, eikä niin merkityksellistä.

En tiedä, onko tämä tarkkaan harkiten otettu kuva (tulisi 3p), jolle on lätkästy väärä nimi vai räpsästy kuva, jossa tarkennus ei sattunut osumaan kentällä olevaan poikaan (2p tai vähän alle). Lopputulos 2p.
Kiva! Tässä on talvista tekemistä ja meinikiä hyvin. Mukava idea tuo tarkennus teränsuojuksiin. Talvipäivän tunnelma on juuri kohdallaan. Hyvä kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.9 (39 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty