Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

töröt


-Jari Tähkäpää

Annetut kommentit

Olisit rajannut alemmas, ettei tuo tummemman sävyinen palkki ylhäällä näkyisi.
Sen kun rajaa kädellä pois niin on ihan toimiva kuva.
Samaa mieltä Saulin kanssa.
Onpas herkkää ja harmonista! Ainekset ovat niin niukat, että on siinä rajoilla, syttyykö tämä elämään. Ehkä suureksi vedostettuna "töröjen" varjoista voisi erottaa yksityiskohtia, jotka nyt jäävät arvailujen varaan? Niiden luoman lumen tunnun ja laajan epämääräisemmän pinnan kontrasti voisi tehdä kuvasta erinomaisen. Tässä pelataan niin hienovaraisilla vivahteilla, että tuollaiset pikkujutut ovat minusta tärkeitä. Palkki (metsä? taivaanranta?) ei minua haittaa ollenkaan. Mutta hei, miksi moinen nimi? Häpeääkö kuvaaja herkkyyttään?
Aika herkkä, puhdas kuva. Sytyttää, eikä tuo "palkki" häiritse.
Höh, eihän kuva olisi ilman tuota Horizon:ia yhtään näin kiva.
Kaunista hiljaisuutta.
Puollan palkkia.
Minusta kuvat eivät tarvitse nimiä, mutta jotain pitää aina keksiä...
Aika kaunis juttu tässä syntyy tuon utuisen horisontin ja pikkusten töröjen välille. Ihan tulee mieleen hattivatit, jotka vaeltaa aina vaan eteenpäin, eikä niistä koskaan tiiä, onko niillä määränpäätä tahi tahtoa ylipäänsä. Kyllä tuo tumma läiskä siis pitää olla tässä - muuten tää ois helposti ollu vallan tylsä. :)

PS: Kiitos mahottomasti matkavinkeistä! Ite aattelin kans telttamajotusta, mutta myös pienimuotosta seikkailua myös huonokuntosillakin teillä. Motskarit otettais velipojan kans mukaan, ajettais Ruotsin ja Norjan läpi Bergeniin, josta laivalla/lautalla Islantiin. Muistelen kovasti, että se on mahdollista. Tulispa ainakin hyvillä maisemilla herkuttelua enemmän ku ois yhelle matkalle terveellistä. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.15 (73 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty