Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kesäolento

80-200 2.8 Nikkor
-Antti Hakala

Annetut kommentit

Jep, olen huomannut, että noita aina alkukesästä ilmaantuu maisemaan.
Upea valo ja kontrasti, hyvä sommittelu, hienot sävyt.
Ainoa asia joka arveluttaa, on pään asento... olisiko parempi, jos malli katsoisi (about) kameraan? Tuollainen huippukuvauskalusto varmaan noukkisi kasvojen piirteet kuvaan kovasta vastavalosta huolimatta.
Ou jea! Jopa on sadunomainen ja samalla eroottinen kuva. En tiedä kuitenkaan ihan tuosta auringosta, toisaalta se tuo oman koukkunsa.
oikein kaunis. kaunis malli ja kaunis ympäristö ja kaunis valo, ja pehmeyttä. ite en olis ottanu aurinkoa kuvaan mukaan.
Minusta ilman aurinkoa kuva jäisi kovin tyhjäksi ja tylsäksi. Enemmän jään kaipaamaan että näkisi hieman enemmän olennon kasvoista, mutta se on kai taas noita luontokuvauksen ongelmia...
Sekoittaakohan ihana päärynäperä analyysin alkuunsa ja pudotaan mittumaarin syövereihin ja kaikki on kauniin hengästyttävää sillä suunnalla. Ella Erosen poseeraus pahimmillaan ja tietysti vahakabinetista löytyy vastaavia tai voi olla, että siellä sentään pyritään luonnollisuuteen. Mitkä puitteet, mikä pääosan esittäjä ja tässä lopputulos - ei hyvä.
Blaablaablaa.. Markku kokee itsensä varmaan erittäin tietäväiseksi. Kauhea negatiivisuus puskee häneltä :/ Älä välitä.

Kaunis ja tunnelmallinen kuva! Olento-sana on hyvä tehostamaan kuvasta löytyvää satumaisuutta :)
Minusta Markku puhuu kyllä ihan asiaa. Kaunishan tämä toki on, mutta ei minusta niin upea kuin mitä kommentit antavat ymmärtää.
Pakko kommentoida, kun tuli nuo Markut ja Sampot kertomaan faktoja elävästä? elämästä. Kyllä tämä on kaikkineen hieno kuva, ja erityisesti se, että malli katsoo pois kamerasta, parantaa kuvaa, eihän tämä mikään passikuva ole. Vaikeissa olosuhteissa kuvattu ja hyvin onnistuttu. Menkää itse kokeilemaan.
Katseen suunnassa ei minusta ole mitään vikaa, mutta mua häiritsee lähinnä tuo mun silmiin keinotekoisen näköinen "kalvomainen" softaus. Makuja on monia, enkä minäkään väitä että tämä huono olisi.
Pään asento ei ole huono minunkaan mielestä. Sävyt on oikein mukavat! Kuvassa on myös upea kehys... Aurinko sitten kruunaa kuvan. Hyvä mutta ei täydellinen. 4p.
Kaunis otus ja sopivan loivahämyinen teos. Auringon olisin itse sijoittanut enemmän kuvan puolelle, nyt paino vähän oikealla. Olisiko kuvaajan kannattanut poiketa polulta pari askelta? Toki näiden kanssa on turvallisinta pysytellä kaidalla tiellä.
Tulee niin lapsuus mieleen. Sadunomainen, kaunis kuva.
5p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.39 (87 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty