Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aamu


-Raija Manz

Annetut kommentit

Kaunis.
On kyllä makian näköinen.
Upea! Miksi se on upea? Onko se maanantainen aamu, haluaa kaikki maanantait semmosiksi.
Klassisen kaunis otos. Itselleni aukeaa erityisesti tuo huurteinen tie. Se johtaa katseen ja katsojan sisään kuvaan ja tavallaan suoraan tuon huikean paisteen ytimeen, tai oikeammin sen taakse.
Geometrisesti oikein nätti kompositio, etualan tummuus (tai tukkoisuus) hieman mietityttää, toisaalta sen voi ajatella kuuluvan tunnelmaan - aamu alkaa vasta aueta ja maisema paljastaa piirteitään vähän kerrallaan. Tuo etualasta nouseva raskas tunnelma voi olla katsojan sisälläkin.
Mahottoman kaunis.
Mahdottoman kaunis. Tälläistä kamalan kaunista kuvasta on jotenkin vaikea arvostella, kun se kuitenkin on "vain" kaunis kuva. Onko siinä sitten jotain väärää?
Eipä kai. 4p
Kiitos Raija:D
On aina mukavaa nähdä Raijan sumuisia maisemakuvia, kun en oikeen muista maisemakuvista kiinnostu täällä. Nätit värisävyt tässäkin jälleen. Ainoa asia mikä häiritsee on tuo keskellä oleva puska joka häiritsee sommitelmaa. Olisin itse mennyt puskan vierestä kuvaamaan ja saanut lähempää kuvaa tuosta nätistä puiden ympäröimästä tiestä, mutta mikä minä olen sanomaan kun en ole paikan päällä ollut :) kunnioitan siis valintaasi !
Kiitos Santeri, edelleenkin puuttuu se kitaramies... =)Tuossa puskan takana on sellanen "syvennys" jokeen... Nyt jäin miettimään, miksi päädyin juuri tähän paikkaan, enkä kyllä tiedä... Ens kerralla kävelen pari metriä pidemmälle ja kokeilen.
Tosi kaunis, tunnelmallinen ja rauhoittava kuva.
Onhan se kaunis ja tunnelmallinen, joka muuta väittää, niin on väärässä :). Tielle toivoisi enemmän valoa ja jokeen vähemmän. Kuvan tekninen puoli verottaa pisteen verran (esim. väriportaat ja selkeä jpg-pakkaus taivaassa). 4p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.53 (81 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty