Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Taisteluhuuto


-Valtteri Kokkoniemi

Annetut kommentit

Powershot A640:llä kuvattu... kyllähän nämä läheltä liippaa!
Hyvä kompositio pilvistä ja itse kihusta. Olisiko salama riittänyt antamaan täytevaloa linnun vatsapuolelle?
Olisi riittänyt. Ikävä kyllä ymmärsin asian vasta kotona.
Minä en kaipaa täytesalamaa - tummimmistakin kohdista löytyy sävyjä. Hyvä otos, huomattavasti parempi kuin keskiverto lapinhullulla.
Täytesalaman ideana tässä on myös se, että yleisvalotusta olisi voinut vähentää, jolloin kuvasta olisi saanut tummemman, eivätkä pilvet olisi puhki - itse kihu olisi tummuudeltaan salaman täytevalaisemana kuitenkin sama kuin nyt (tai minun makuuni hieman vaalempi, ei kuitenkaan luonnottoman vaalea!).
Kuvana hyvä mutta taisteluhuuto on tarkoitettu kaiketi kuvan ottajalle. Linnut kun tuppaavat läheltä liippaamaan jos niiden pesintää häiritsee.
Anonyymi: kihu on poikkeuksellisen ärhäkkä tulkitsemaan pesintänsä häiriön. Tässä tapauksessa kuvauspaikkana on jopa merkitty vaellusreitti, Kungsleden. Moni cityvihreä on niin vieraantunut luonnosta, että järkevä yhteiselo muun luonnon kanssa tuntuu olevan hieman haastavaa hahmottaa ja kaikkeen ylireagoidaan.
Jos tunturikihu pesisi hangen päällä, täytesalamamaha olisi aivan paikallaan, kun näyttäisi hangen heijastukselta. Tunturivarvikon päälle ei ukkosvaloa kaipaa. Näin on hyvä, eivätkä poutapilvetkään kaipaa sadepilven tummuutta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (64 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty