Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Jäänmurtaja Sisu


-Sami Mäkelä

Annetut kommentit

Hrrr... Tällaisena hellepäivänä tämä kuva vilvoittaa mukavasti :)
Pidän pehmeydestä, tosin pientä terävöitystä ehkä Sisu kaipaisi. Kuvan muodosta ja sommittelusta tykkään. Aukean haaleanharmaa tausta ei päästä kuvaa oikeuksiinsa, mutta koetan katsoa jotenkin mielikuvituksen valossa.
Kiitos kommentista Pia!

Voin kertoa, että tämä jäänmurto-kokemus jäi kyllä Sisulle mieleen. Teki jäät kyllä tehtävänsä Sisun heikolle keulapanssarille :P.

Kuva on otettu vanhalla pokkarilla, ja oli valmiiksi mössöinen koska jouduin käyttämään digizoomia tähän, mutta toihan se mukavan pehmeyden toki :). Terävöitystä olisi kyllä Sisulle voinut tosiaan laittaa.
Kiva. Minusta nykyinen terävyys riittää, varsinkin näin mustavalkoisella kuvalla. Kuten Pia toteaa, ei harmaa tausta palvele parhaalla tavalla tätä kuvaa, joten kokeilin mustaa ja toimii.
Pidän, eli 4 pistettä.
Kiitti Tomi :)
Teinpä tosiaan virheen kun en niitä mustia kehyksiä tälle laittanut :(.
Mustat kehykset lisätty.
Hauska kuva! Matkaa näyttää murtajalla olevan vielä jäljellä...
Varjot jäällä luovat rytmiä harmaaseen kuvaan. Kehykset sopivat hyvin.
Hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Minähän en mene alle 26-asteiseen veteen. Tosi hauska tilanne ja hieno sommittelu. Jos Salvador Dali tai Vincent van Gogh eivät olisi olleet hulluja, paljosta olisimme jääneet paitsi. Niin tässäkin. Sisulle erityismaininta, kuvA on vain kertomus jostain...
Kiitoksia kommenteista, niitä arvostan, niin kuin varmasti kaikki jotka haluavat palautetta.

Tämä toinen kuvani ei tarjoa visuaalisesti kovinkaan paljon, kai tätä pitää pysähtyä hieman miettimään jotta saa jotain irti, joten ykköstelijät kyllä ymmärrän tämän kuvan kohdalla.

Kyllä tällä tarina tosiaan on. Kun Sisu aloitti uurtamisensa niin repeilyttihän se kyllä, sen verran hauskan näköstä se meno oli. Tarinalle meinasi tosin tulla kyllä aika surullinen loppu, mutta ei hätää, Sisu on kunnossa ja voi hyvin :)


Eikös tää kuva ole ollut täällä jo aikaisemminkin?
On se minun profiilissani ollut muutaman viikon, ja nyt poimin etusivulle.
Mainio kuva.

Itseäni ei pehmeys tahi terävyyden puute haittaa, toimii sangen mukavasti näinkin. Rajaus passeli ja Sisulla työt mukavasti vauhdissa.
Aattelinkin että jossain tän olen ihan varmasti nähnyt...mua karmistuttaa ajatuskin kahlata jäissä, mutta ihan hauska kuva tää on:))
Tässä on sitä kuuluisaa suomalaista (hullua) sisua muutenkin kun jäänmurtaja Sisua ajatellen:))
Hieno ajatus. Kuvaa vaivaa liiallinen pehmeys ja samalla kontrastin puute. No niistä tuolla aiemmin jo on keskusteltukin. Etualaa voisi ehkä vielä enemmän rajata pois. Ei kuitenkaan hassumpi otos.
Nykyinen terävyys? kuvahan on täysin epätarkka.. tai sitten lähden optikolle
Tänkjuu, tulihan sieltä sitä kritiikkiä. Hyvä niin. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.65 (43 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty