Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lämmintä kättä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Päivi-Marita Talasmäki
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Hieno idea, vielä parempi toteutus.
kieltämättä hauska keksintö :) yksinkertainen ja silti toimiva
Mahtava =)
5p.
P.s. kiasus kun hienot värit.
Tykkään. Varsinkin kun en ite takuulla olis keksiny samassa tilanteessa noin hienoa ideaa... tuskin olisin ottanut minkäänmoista kuvaa. Käden värit on tosiaan vaikuttavat.
Oikein hieno kuva, ja otsikko saa hymyn huulille. :)
Yllätyin, helevetin positiivisesti! Idearikas tuotos. Kun kuva on mahtava, sitä on edes turha perustella.
Kuva on otettu Pyynikin näkötornista vietävän kylmänä pakkaspäivänä kevättalvella. Takana näkyy keltaisena kevättalven auringon kultaamana kerrostalojen seiniä:))
Yritin ensin raaputtaa ikkunaan sydämen kuvaa, mutta totesin tehtävän mahdottomaksi koska ikkuna oli paksussa jäässä ja ihan älyttömän kylmä. Sitten lähes palellutin käteni kun iskin kämmeneni ikkunaan ja sain pitää sitä siinä aika kauan enennkuin jää suli noinkin paljon.
Tein saman myös toisella puolen tornia ja sain aikaan hopeisen kämmenenkuvan, koska sillä puolen oli vaan metsää eikä aurinko heijastanut keltaista valoa.
Tätä jää vaan tuijottamaan, hypnotized!
Hieno kuva jonka ympärille voi jokainen rakentaa oman tarinan.
Kiitos kaikille...:))
Tässä toinen kuva, jossa yllätyin kuvaajan nimestä, mutta tällä kertaa positiivisesti! Joo, en muista Päivi-Maritalta kuin yhden varsinaisen vaikutuksen tehneen kuvan ennen tätä, ja sekin jostain kaukaisesta muinaisuudesta, vanhalta Aukealta... Mutta tää on oikeesti kuvan nimeä myöten hyvä ja ansaitsee kovat pisteensä!

Ainoa kohta, jossa ehkä ois ollu parantamisen varaa, on tuo alalaidan raaputus, jonka näkisin mieluummin samanlaisena yhtenäisenä kuin sivuilla ja ylhäällä. Tai sitte en... tuohan se erilaisuus toisaalta lisää katsottavaa. Käsi on kyllä niin hienon näköinen, että sitä katsoo kyllästymättä montakin kertaa!

Psst! Jotain tämäntasoista näytille omankin nimesi alle... Taisinpa nostaa riman tuolla toiveella aika korkealle, heh.
Se on niin että löytää se sokeakin kana joskus jyvän:)))
Tosiasiassa mulla on ihan mielettömästi mitä erilaisempia kuvia, mutta en koskaan osaa valita mitä laitan esiin..Mä olen täysin sokea omille kuvilleni.
Sen takia laitan kuvia esiin tosi harvoin.
Tän laitoin esiin ihan teeman takia..mietin jo keväällä tän julkaisemista mutta en osannut päättää että kannattaako tätä laittaa ollenkaan esiin...
Mä olen täysin toivoton näiden kuvieni kanssa:))
Jaa, vai et osannu päättää kannattaako tämmöistä ollenkaan julkaista... No onneks oli tämä teema! Entäs jos harventaisit sitä sulkimen räpsyttelyä rankalla kädellä, kenties valinnanvaikeus hiukan helpottais? Ainakin mulla tulee väsy omien kuvien kattomiseenkin, jos otan niitä liikaa samalla kertaa. Sillon ei oikein jaksa kunnolla etsiä, josko siellä joukossa olis joku kelpo kuva...
Heh..sulkimen räpsyttely loppui kun seinään kun koko hemmetin Canonin suljin sanoi itsensä irti...Mietin kyllä itsekin että olinkohan räpsytellyt liikaa, mutta huollossa kerrottiin että vika on Canonin EOS40D.n sulkimissa ilmennyt valmistusvirhe ja menee takuuseen vaikka takuuaika on ollut ja mennyt aikaa sitten.
Nyt loppui räpsyttely hetkeksi..jäi sentään onneks pokkari:))

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.05 (65 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty