Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Yhdessä

Samasta kuvaushetkestä eri kuva http://aukea.net/nayta.php?teos=7712
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Jesse Oljenkorsi

Annetut kommentit

Oli kuinka kliseinen teema hyvänsä, niin pidän toteutuksesta. Tilanne on jokseenkin uskottava, ei liian tekaistun romanttinen. Siluetin piirtyminen onnistunut myös. Kritiikkiä: horisonttilinja kulkee polvien tasolla ja sitä mieluusti nostaisin himpun verran. Myös tuon parin välissä olevan heinän ja jalkojen alapuolella olevat vaaleat läikät siivoiasin pois. Muuhun en sitten puuttuisikaan. Varsinkin tuo etualan heinä vasemmalla ja oikealla taaempana (~terävyysalueella) oleva oksa yhdessä luovat tilan tuntua siluetteihin.
Kyllä! Vähän kulunut aihe, mutta hyvin toteutettu. Hienosti sommiteltu ja harkittu. (4p) ... jotta jotain kritiikkiäkin, niin ehkä tuon viimeisen lehden tuolla yläreunassa voisi kumata pois. Pikkuisen irtonainen, mutta ei kylläkään kuin himpun häiritsevä.
Mä jäin vielä miettimään tuota Pian huomioimaa horisonttilinjaa. Periaatteessa Pialla on kyllä siinä pointti, mutta en nyt syystä tai toisesta koe sitä kovin kiusaavaksi?
äh, mulla on (mm.) nivelkompleksi, en voi kestää "nivelrikkoja" ;) siis varmaan enemmänkin henkilökohtainen ongelma kuin valokuvauksellinen heikkous?
Mää oon Pian kanssa samoilla linjoilla tuosta horisontista: mielellään joko ylemmäksi tai alemmaksi. Etualalta vois ehkä tuota mustaa aluetta vähän pienentää? Muuten ihan toimiva siluetti.
Jos horisonttilinjaa nostaa niin pitäisi nostaa vain muodon vuoksi. Nostossa tulee heti miten vastaa kädet ja sitten rinta ja kaula. Laskussa tulee vastaa aika nopeesti nilkat johon se mielestäni ei sovi lainkaan. Polvien kohdalla linja on noin 1/3 osaa nuorten pituudesta ja on mielestäni sopiva jo kultaista leikkausta ajatellen. Mielipide on kuitenkin vain omani.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (41 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty