Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pieni tarkkailija

Viime viikonlopun hääkeikalta. Poitsu ihmetteli vissiinki salin perällä olevia urkuja. :)
-Arto Tapio

Annetut kommentit

Eihän tästä voi olla pitämättä :).
ei voi ei :) tilaa ihmettelylle ylhäällä, hääpari näkyy kokonaan, pieni rakeisuus sopii mv:hen, pojan ilme mainio, kynttilärivistö johtaa alttarille, mitähän muuta - hieno havainto ja tallennus! tuon vaalean jutskan olisin ehkä siivonnut tuosta pojan kyynärpään takaa pois. hetken mietin tuota rajaustakin (ylhäältä hiven pois?). silti ehkä paras kuitenkin näin.

kokonaisuutena mukava, hieno kuva.
Oikein onnistunut tilannekuva. Vai tuijotteliko tuossa koko toimituksen ajan :)
Kiitoksia paljon kommenteistanne. En kyllä ihan kokoaikaa tuossa viettänyt, juuri itseasiassa olin tuolta alttarilta tähän kyseiseen paikkaan käppäillyt virren aikana. Sen takia tuo poika tuossa niitä urkuja varmaan ihmetteleekin. :)
Hyvä ja toimiva tilannekuva tämä kyllä on.. Mainio ilime, tosiaankin taitaa aika kovasti joku mietityttää ja askarruttaa..:)
Vau - aivan loistavasti hanskattu tilannekuva!
Aluksi vähän vierastin tuota sommittelua ja rajausta, mutta pitemmän aikaa katseltuani tämä alkaa näyttään hyvältä. Ihmettelylle on tosiaan tilaa, kuten Pia sanoi. Diagonaalit johtavat mukavasti alttarille, jonka luona olevat hahmot ovat riittävän epäteräviä korostaakseen tämän kuvan pääkohdetta, mutta silti tunnistettavissa hääpariksi.
Hee:D
Hyvä tilannekuva. Mä vähän tiivistäisin rajausta joka suuunnasta. Eniten oikealta. Reunoilla on turhaa roinaa ja sillai niitä sais vähemmäksi.
Tilannekuva joka saa katsojan hyvälle tuulelle. Taustalla olevan vihkimisen touhut eivät jaksa kiinnostaa pientä vierasta. Tila, urut ja kuvaajan liikkeet vievät huomion. Ja sen tallensit mainiosti kuvaasi. Mustavalkoisuus sopii erinomaisesti juurikin tällaiseen otokseen ja syväterävyys toimii kuvassa nappiin. Jep, tykkään.
Vähän samoilla linjoilla Teemun kanssa. Hyvä tilannekuva, mutta häiritsee aika paljonkin se, että käytävän toisella puolella ei ole mitään terävää - eli se näyttää vähän turhalta. Ehkä ois voinu astua puoli askelta vasemmalle ja ottaa siitä. Taustalla oleva hääpari kuuluu kuvaan, mutta tiukemmalla rajauksella se jäisi ehkä liian reunalle. Sanoisinko, että kolmen pisteen kuva.
Tätä vois vähän suoristaa. Muuten aika mainio.
Kiitoksia paljon kommenteistanne kaikille! Riinalle sen verran sanon että otinkin muutaman askeleen ja yritin koittaa toisesta kohdasta ottaa kuvaa, mutta siinä vaiheessa poika oli jo vetäytynyt takaisin penkille istumaan kun huomas mun liikehdinnän. Rajaukseenkaan ei yleensä tällasissa tilanteissa ei ole hirveen kauaa aikaa töhrittäväks. :)
...jos ei ole "puritanisti", niin rajaustahan voi sitten ajan kanssa koneella hioa. Vai?
Muita kompaten: ainoa häiritsevä tekijä on kyynärpään takana oleva valkoinen pläntti, liekö luonnonvaloa kirkon yläkerran ikkunoista, mutta sen ottaisin pois, ja kyllähän tämä on viiden pinnan kuva. Aina voi viisastella sillä, että siirry sinne ja tänne, toimii staattisissa kohteissa kuten maisemat, mutta kuten kuvaajakin kertoi, ei tässä. Hieno hetken taltiointi, hyvällä kuvaajalla on myös onnea, kuten sanotaan jääkiekko- ja muista urheilijoista.
No eihän tästä todellakaan voi olla pitämättä:) Ei taida ihan hääseremonia kiinnostaa, kun on niin makeet urut! Tuo kyynärpään alla olevasta hameenhelmasta (?) taisi joku jo sanoakin. Kloonityökalulle töitä siis:)
Ja kiitoksia kommenteistanne! Alko sen verran itseäkin häiritsemään se hameen helma että oli korjattava se pois oikaisin myös hieman ruutua. Nyt pitäs olla passeli :)
siis mainio tilannekuva,hieno.
Hameenhelma hävis:) Hyvää työtä teit sen kanssa:) Iskä ja äippä menee tuossa naimisiin, minäpoika kattelen vähän ympäristöä, saispa jo sitä kakkua..
Musta tämä on parempi näin.
aivan loistava kuva. pirun hieno. pappikin näyttää aavelta.
Kerrassaan mainio kuvajainen
Kiitos paljon palautteestanne :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.64 (98 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty