Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Orava

Vikkelä kaveri joka ei malttanut olla yli 0,5 sekuntia aloillaan.
-Samu Sinervo

Annetut kommentit

No on kuitenkin suht terävä. :)
Värit on aika epätavallisen äreet - vielä en osaa päättää oisko se hyvä vai huono. Kokonaisuudessaan kuva ei kuitenkaan oo tuota jälkimmäistä, vaikka kohde onkin aika paljon kuvattu laji.

Pikkukuvasta tuli sellanen animaatioelokuva/3d-mallinnusfiilis, mielestäni räikeet värit sopii hyvin tähän.
Fiilis on tosiaan kuin jostain elokuvasta. Ehkä hieman elottoman näköinen kylläkin tämä kaveri. Kaikki kuitenkin toimii. Hyvä kuva.
Värit ja kuva toimii ilmeisesti juurikin noiden mustien reunuksien takia. Mikä on muuten mielestäni melko harvinainen asia. Oravan kuono on ehkä hieman vaarassa hukkua taustaan, jos nyt on oikeesti pakko jotain valittaa. 4p kuitenkin. :)
Kivan näköinen kaveri. Ei taida olla täkäläistä sukua. Näyttää ainakin vieraalta (lue vaikka söpöltä) kun tupsukorvat puutuvat.
Hyvä skarppi kuva jossa kauniin pehmeä ja rauhallinen tausta.
ihan hyvä orava kuva. kiva. mutta jää kylmäksi sillä ehkä että orava on ihan sivustapäin. orava ois jotenkin ... olla vähemmän patsas :D eikä noin jäykkä. mut ihan perus hyvä. 3p. nii ja haluan vielä lisätä että käsittely (kirkkaus ja värit) on tehty hyvin. joskus kuva voidaan pilata ettei sitä käsitellä. tämä on hyvä. kehyksistä en tiiä. ei merkitystä.
Värit toimii. Tausta toimii. Ainoa mikä mietityttää, on joku oravassa... se näyttää vähän patsaalta, muuta en osaa sanoa. Kaikkinensa kuitenkin hyvä kurrekuva.
Varsin viehättävä oravakuva. Näitä orava oksalla kuvia näkee niin paljon, että alkavat näyttää tylsiltä, mutta tämä nostaa itsensä esiin siitä joukosta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.19 (69 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty